skip to Main Content

Alle zorgen uit handen met VK Makelaars

Een woning verkopen of aankopen doet u hooguit een paar keer in uw leven. Het gaat altijd om een groot geldbedrag en erg komt heel erg veel bij kijken. Bij VK makelaars nemen wij alle zorgen voor u uit handen en zorgen altijd voor het beste resultaat. Behoefte aan vrijblijvend advies of zin om even te sparren? Bel of mail ons dan direct, wij zitten voor u klaar.

In contact komen met VK Makelaars

Email: info@vkmakelaars.nl
Telefoon: 023-2052296
Adres: A. Hofmanweg 5A, 2031BH, Haarlem

Onze locatie

Full service aanhuurbegeleiding

Full service aanhuurbegeleiding. Wij helpen u met het vinden van een geschikte huurwoning. We hebben het netwerk, weten waar we op moeten letten en regelen op korte termijn een geschikte huurwoning voor u. U hoeft (bijna) niks te regelen.

Zo werkt het:

Kennismaken

Eerst plannen wij geheel kosteloos en vrijblijvend een ‘intake’. We inventariseren uw wensen en huurbudget en vertellen u over de mogelijkheden, beschikbare woningen en werkwijze. Als u enthousiast bent, dan starten we direct het zoektraject voor u op en gaan we beginnen…

Wij zoeken voor u naar huurwoningen

Wij gaan zoeken naar geschikte huurwoningen die voldoen aan uw wensen en profiel. Wij sturen u een selectie van de huurwoningen die bij u passen. U geeft aan welke woningen u aanspreken.

Bezichtigingen plannen

Wij gaan bezichtigingen inplannen van de woningen die U aanspreken. Deze woningen gaan wij samen bezichtigen. Wij proberen de bezichtigen zo efficiënt mogelijk te plannen.

Onderhandelen

Wij voeren de onderhandelingen en maken namens u de beste deal. Als de deal gemaakt is helpen wij u met het aanleveren van alle benodigde documentatie bij de verhuurmakelaar.

Check van het huurcontract

We controleren het huurcontract uitvoerig net als alle overige juridische documenten. we nemen deze uitvoerig met u door zodat u precies weet waarvoor u tekent.

Aansluiten van voorzieningen

Wij helpen u met met het regelen van:

  • Internet
  • Gas
  • Water
  • Electriciteit

We zorgen dat u de best mogelijke deal krijgt bij deze bedrijven en dat u direct wordt aangesloten.

Dit is wat het kost:

Wij rekenen een eenmalige vergoeding van 1 maand kale huur + 21% btw met een minimum van €1500,- +21% btw. Dit is volledig op basis van no cure no pay. Geen geschikte huurwoning gevonden = geen kosten.

Aanvragen:

Bel ons nu op 023-2052296 of vraag via onderstaande knop een gratis call aan:

Back To Top