Vacature makelaar en/of taxateur ZZP/Freelance (heel NL)

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

 

Ben jij een ervaren gediplomeerd makelaar en/of taxateur en wil je niet meer (persé) voor een baas werken? Ben je ondernemend, een doorzetter, zelfstandig, gemotiveerd, eerlijk, commercieel en fanatiek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie ben jij?

  • Je hebt je papieren KRMT, ARMT, RM, RT of RMT
  • Je bent op zoek naar een leuke nieuwe job met (meer) vrijheid en ondernemerschap
  • Je woont in Nederland en bent bereid om ingewerkt te worden in Haarlem
  • Jij bent super gemotiveerd, leergierig, eerlijk, commercieel, fanatiek en klantgericht
  • Je hebt een goed netwerk of bent goed in het aanleggen hiervan
  • Je bent goed in het binnenhalen van jouw nieuwe klanten
  • Je bent in bezit van een eigen auto, scooter, bakfiets, elektrische step, Segway, you name it. In ieder geval iets om als moderne makelaar van A naar B te kunnen en jouw werk goed en verantwoord te kunnen doen

 

Wie zijn wij?
Wij zijn een alsmaar groeiend, fris, modern, jong en zelfs een beetje gek makelaarskantoor met de standplaats in Haarlem en een werkgebied in heel Nederland. We zijn eigenwijs in ons denken, heel ambitieus en altijd op zoek naar de beste win-win. Tevreden klanten en tevreden makelaars. Onze makelaars zijn stoer, flexibel, ondernemend, gezellig, leergierig, deels internationaal en vooral ontzettend ambitieus! Kan niet bestaat niet!

De werkplek
De vacature is landelijk. We zitten met onze kantoren in Haarlem en Amsterdam, maar woon jij in Maastricht, Utrecht, Den Haag of Groningen, dan pas je ook in ons team! Belangrijk is dat je ingewerkt wordt bij ons in Haarlem. Heb jij alles goed genoeg onder de knie en kan jij de kwaliteit leveren waar VK Makelaars voor staat, dan kan je jouw werk overal in Nederland doen waar je wilt.

Je wordt ingewerkt vanuit ons kantoor in het Crown Business Center Haarlem (werkelijk waar een geweldige werkplek). Je hebt je eigen werkplek met alles erop en eraan. Je werkt onder de vlag en de formule van ons kantoor. Ons marketingapparaat, CRM, kantoor, IT, backoffice, etc.  Alles staat tot je beschikking. Bij ons kantoor zelf is altijd voldoende parkeergelegenheid en het is op loopafstand van NS station Haarlem-Spaarwoude. Bij binnenkomst heeft de receptie je klanten al opgevangen en na dat je je zoekgesprek hebt gehad en verkoopvoorstellen eruit hebt gemaild, ga je lekker lunchen met je collega’s in het fantastische bedrijfsrestaurant (met riant dakterras). Je zit in een pand met meer dan 100 gezellige en veelal inspirerende ondernemers van de meest uiteenlopende disciplines. Je kan elke dag je netwerk vergroten en zelfs als je collega’s de deur uit zijn, ben je nooit alleen!

Werken als makelaar ZZP

De functie
Je werkt in ons team en onder onze vlag en neemt zelf het voortouw in het binnenhalen van je eigen klandizie. Dit doe je uit je eigen netwerk en inspanningen on the job, maar wij gaan je hier een handje bij helpen. Wij voorzien jou van voldoende verkoopleads waarop jij kan gaan acquireren. Ook kunnen we jou binnen het team werk toeschuiven om weer van ons over te nemen of om ons mee te ontlasten.

Wij zorgen dat alles aanwezig is voor jou om goed je werk te kunnen doen.  Zo maak je gebruik van onze backoffice, heb je toegang tot onze kantoren in Haarlem en Amsterdam en liggen alle marketinguitingen klaar om van de plank te pakken. Omdat je zelfstandig werkt heb je heel veel vrijheid, ben je zelf echt aan het ondernemen en kan je er meer dan een hele goede boterham mee verdienen. Woon jij ver van Haarlem en Amsterdam af, dan kan je gewoon vanuit huis of een lokale flexwerkplek werken. Er is regelmatig een contact/bezoek moment op 1 van onze kantoren waarin we samen al je dossiers doornemen en o.a. advies en bijsturing geven waar nodig of gevraagd.

Waar wij voor staan
Wij zijn een kantoor dat staat voor onderscheid, vernieuwing, elke dag beter worden, efficiëntie, deskundigheid, maximale klanttevredenheid en een geweldige werksfeer. Ons HR doel? Zorgen dat jij nooit meer weg wilt gaan! En als je toch besluit om op een dag je vleugels uit te slaan, dan kijk je terug op een ongelooflijk leuke, succesvolle leerzame en gezellige tijd die je niet snel bij een traditioneel kantoor zal terug vinden!

Wij zijn een trotse VBO makelaar
Ooit zijn wij begonnen als NVM makelaar (onder een andere vlag) en daarna doorgestroomd als VBO makelaar. NVM en VBO zijn beiden de toonaangevende brancheverenigingen die staan voor kwaliteit, zekerheid, kennis, netwerk, data (uitwisseling), juridisch advies en nog veel meer. Wij hebben bewust voor VBO gekozen omdat het ons meer bewegingsvrijheid geeft. Kwaliteit, maar met wat minder strikte regels. Zo kan je als A-RMT-er ook al gaan aankopen, zijn eigen vastgoedbeleggingen geen issue en is het voor ons en voor jou makkelijker om te groeien in de toekomst bijvoorbeeld met een eigen vestiging. Wij hebben een uitstekende uitwisselingsdatabase met nagenoeg alle zelfde panden als de NVM en ook de zoekmail (Tiara) is gedekt. Ook merken we dat we bij VBO minder beslommering hebben en veel kortere lijnen op het moment dat we advies nodig hebben. Kortom: we zijn een trotse VBO makelaar!

Wat bieden wij?

  • Je verdient meer dan een goede boterham want je werkt zelfstandig
  • Alle faciliteiten om jouw werk goed te kunnen doen
  • Volledig advies en begeleiding bij het opzetten van je eigen bedrijf (KvK, boekhouding, btw aangifte, pensioen, AOV, etc)
  • Vervanging bij vakantie en ziekte (we zijn immers een team)
  • Je wordt onderdeel van onze professionele brancheorganisatie VBO
  • De VBO: juridische dienst, bijeenkomsten, up to date werkdocumenten, backoffice, leadtools, historisch bestand, etc. etc.
  • Je krijgt een gratis account van ons op Makelaarstraining.nl waarin je alle fijne kneepjes leert en bij leert om de beste makelaar te worden en blijven!

 

Overige zaken
Er is een hoop waar we het hier niet over hebben gehad. Je zal vragen hebben over de financiën, werkdagen, beroepsaansprakelijkheidsverzekering, samenwerkingscontract, fiscale zaken, etc.  Dit doen we namelijk op kantoor met een kop koffie.

Reageren?
Een stijve sollicitatiebrief is niet nodig. Een kort informeel mailtje waarin jij jezelf voorstelt, uitlegt waarom je dit zo gaaf vindt en natuurlijk je CV bijvoegt is voldoende. Stuur dan naar Floris van Kuijeren op info@vkmakelaars.nl