skip to Main Content

All worries off your hands with VK Makelaars

You only sell or buy a house a few times in your life. It is always a large amount of money and very much is involved. At VK Makelaars, we take care of everything for you and always ensure the best result. Do you need non-binding advice or would you like to spar? Call or email us immediately, we are ready for you.

Get in touch

Email: info@vkmakelaars.nl
Phone: (0031) 023-2052296
Address: A. Hofmanweg 5A, 2031BH, Haarlem

Our location

Van Kinsbergenplein 3 Haarlem
Vraagprijs: €465.000 K.K.

Volledig te moderniseren jaren ’40 tussenwoning aan gewilde van Kinsbergenplein!

Een woning op een top locatie met vrij uitzicht? Deze woning heeft het! De woning mag een flinke upgrade krijgen, maar op deze locatie een woning helemaal naar eigen smaak nieuw leven in blazen is een heel mooi en dankbaar project!

De woning ligt direct aan het Van Kinsbergenplein. Hierdoor heb je vrij uitzicht op dit groene parkje dat eigenlijk voor jou en je gezin als verlengde van je eigen perceel gaat dienen. Voor de zon kan je ook in de eigen achtertuin zitten, want die staat pal op het zuiden!

De buurt, het Houtvaartkwartier, is geweldig!  Dichtbij zijn voorzieningen als de speeltuin Jeugdland, het openluchtbad De Houtvaart, Monkey Town en diverse grote supermarkten zoals de Vomar en AH. Ook basisscholen en kinderopvang liggen in de directe nabijheid.

De woning heeft een ca. 117 m2 woonoppervlakte op een perceel van 121m2. Er is o.a. een voortuin, achtertuin met achterom, ruime woonkamer, open keuken en 2 ruime slaapverdiepingen. De diverse jaren ’30/40 details zoals het glas in lood, art deco tegeltjes en paneeldeuren zijn bewaard gebleven. Kortom: een super mooi leuk project om op deze plek jouw nieuwe thuis te gaan bouwen!

INDELING:
Entree met vestibule, meterkastopstelling (10 groepen), hal, trapkast en toilet. Deur naar doorzon woonkamer met houten vloer, open keuken en openslaande deuren naar tuin op zuiden met achterom.

1e etage: overloop, waskamer aan voorzijde, 1 grote slaapkamer (lopend van voor naar achterzijde woning) met balkon op zuiden, badkamer met bad, (stoom)douchecabine, wastafel en toilet.

2e etage
Mooie ruime zolder met zowel voor als achter een ruime dakkapel en kunststof kozijnen. Hierboven zit nog vrij ruime een bergzolder welke beloopbaar is.

 

LOCATIE:
Het betreft een rustige buurt waar kinderen nog heerlijk op straat en op de pleintjes spelen. De buurt heeft voor jong- en oud van alles te bieden. Winkels, scholen, groen, speelvoorzieningen en de bus zijn allemaal op loopafstand bereikbaar. Het centrum alsmede strand en duinen zijn eenvoudig op de fiets te bereiken, terwijl de uitvalswegen richting Hoofddorp en Alkmaar ook nagenoeg om de hoek zijn gelegen. Zowel het centrum van Haarlem als landgoed Elswout bevinden zich op slechts 6 fietsminuten – Basisschool en kinderopvang op een paar minuutjes loopafstand gelegen. Met de fiets zit je binnen 25 minuten op het strand.  Binnen 10 minuten fietsen bevinden zich 4 middelbare scholen.

VOOR INDELING EN MATEN ZIE KLEUREN PLATTEGRONDEN

Details

Vraagprijs: €465.000 k.k.

EIGENSCHAPPEN:

-Woonoppervlakte 117m2 woonoppervlakte + conform NEN2580 meetinstructie
-Perceel 121m2
-Volledig naar eigen smaak te moderniseren
-Veel originele details
-Heeft 6 zonnepanelen op het dak
-Bouwjaar 1940
-Gedeeltelijk dubbel glas
-Elektra: 10 groepen
-Tuin op zuiden met achterom
-Vrij uitzicht voorzijde over van Kinsbergenplein
-Rustig pleintje (met name bestemmingsverkeer)
-Oplevering: in overleg (kan snel)

Back To Top