skip to Main Content

Alle zorgen uit handen met VK Makelaars

Een woning verkopen of aankopen doet u hooguit een paar keer in uw leven. Het gaat altijd om een groot geldbedrag en erg komt heel erg veel bij kijken. Bij VK makelaars nemen wij alle zorgen voor u uit handen en zorgen altijd voor het beste resultaat. Behoefte aan vrijblijvend advies of zin om even te sparren? Bel of mail ons dan direct, wij zitten voor u klaar.

In contact komen met VK Makelaars

Email: info@vkmakelaars.nl
Telefoon: 023-2052296
Adres: A. Hofmanweg 5A, 2031BH, Haarlem

Onze locatie

Gerichte aankoop

€2950,- inclusief btw

U heeft een specifieke woning op het oog die u wilt kopen, maar heeft nog geen aankoopmakelaar. Met de gerichte aankoopbegeleiding kunt u ons last minute inschakelen als aankoopmakelaar. Wij gaan DIRECT (samen) bij de woning kijken en vanaf dat moment gaan we voor u FULL SERVICE aan de slag met de aankoopbegeleiding tot aan de notaris. Geen woning gekocht = geen makelaarskosten. En is het niet gelukt om deze woning te kopen, dan heeft u zelf de vrijblijvende keus om met ons verder te zoeken via onze dienst van Full Service aankoopbegeleiding.

Zo werkt het:

1. U heeft uw droomwoning gespot

U belt ons en wij gaan DIRECT (samen) de woning bezichtigen.

2. We brengen de woning in kaart

Tijdens en ook na de bezichtiging brengen wij de juridische en bouwkundige aspecten van de woning in kaart en voorzien u van professioneel advies.

3. Waardebepaling en bieding

Wij maken een waardebepaling van de woning, bereiden een gerichte bieding voor en (na overleg met u) voeren wij de onderhandeling om de woning succesvol aan te kopen. Geen woning gekocht? Geen makelaarskosten.

4. Koopakte begeleiding

Wij controleren de koopakte voor u en nemen deze samen uitgebreid door. Pas als alles voor u duidelijk is gaan we deze tekenen.

5. Totaal begeleiding

Wij helpen u bij de notariskeuze, bouwkundige keuring en taxatie.
Wij staan in direct contact met de beste partijen hiervoor. Tevens zijn wij aanwezig bij de bouwkundige keuring.

6. Termijnbewaking

Wij bewaken de termijnen van de waarborgsom en de ontbindende voorwaarden.
Ook controleren wij voor u de nota van afrekening (van de notaris) en de leveringsakte.

7. Support

U kunt tijdens het gehele traject op ons terugvallen bij vragen of advies. (In de praktijk merken we dat hier meestal veel gebruik van wordt gemaakt.)

8. Inspectie en notaris

Op de dag van de levering begeleiden wij u de woning inspectie en controleren of alles in orde is. Indien iets niet in orde is (gebeurt regelmatig) dan zorgen wij dat dit wordt opgelost. Na de inspectie begeleiden wij u bij het transport bij de notaris.
Ook na de sleuteloverdracht kunt u ons blijven bellen bij vragen, advies of problemen.

Back To Top