skip to Main Content

Alle zorgen uit handen met VK Makelaars

Een woning verkopen of aankopen doet u hooguit een paar keer in uw leven. Het gaat altijd om een groot geldbedrag en erg komt heel erg veel bij kijken. Bij VK makelaars nemen wij alle zorgen voor u uit handen en zorgen altijd voor het beste resultaat. Behoefte aan vrijblijvend advies of zin om even te sparren? Bel of mail ons dan direct, wij zitten voor u klaar.

In contact komen met VK Makelaars

Email: info@vkmakelaars.nl
Telefoon: 023-2052296
Adres: A. Hofmanweg 5A, 2031BH, Haarlem

Onze locatie

Hypotheek advies

Voordat u gaat beginnen met de actief zoeken naar een nieuwe woning, is het belangrijk om te weten wat u kunt lenen. Onze onafhankelijk hypotheekadviseur kan u precies vertellen wat uw mogelijkheden zijn.

Hypotheekadvies

Hoeveel kunt u (samen) lenen? Er is vaak veel meer mogelijk dan u denkt. Onze onafhankelijke hypotheekadviseur geeft een totaal advies op basis van uw huidige besteedbare inkomen én uw toekomstplannen. Hierbij worden de actuele rentestanden constant in de gaten gehouden. Ook adviseren wij u over de voor- en nadelen van diverse financiële instellingen alsmede de soorten hypotheek waar u uit kunt kiezen.
Tot slot wordt er gekeken naar het voordeel voor u op korte, middellange en lange termijn. Dat is goed voorbereid beginnen met uw huizenzoektocht.

Het eerste gesprek is geheel gratis en vrijblijvend!

Back To Top