skip to Main Content

Alle zorgen uit handen met VK Makelaars

Een woning verkopen of aankopen doet u hooguit een paar keer in uw leven. Het gaat altijd om een groot geldbedrag en erg komt heel erg veel bij kijken. Bij VK makelaars nemen wij alle zorgen voor u uit handen en zorgen altijd voor het beste resultaat. Behoefte aan vrijblijvend advies of zin om even te sparren? Bel of mail ons dan direct, wij zitten voor u klaar.

In contact komen met VK Makelaars

Email: info@vkmakelaars.nl
Telefoon: 023-2052296
Adres: A. Hofmanweg 5A, 2031BH, Haarlem

Onze locatie

Onderhandel begeleiding

€1950,- inclusief btw

Voor iedereen die goed weet wat hij/zij wilt maar hulp nodig heeft om succesvol de deal te maken. U vindt zelf uw droomwoning en wij gaan u helpen met een slimme en succesvolle aankoop ervan! Als de we een woning aangekocht hebben, helpen we u met de koopakte checken en krijgt u van ons advies in alle zaken die er bij komen spelen (bouwkundige keuring, taxatie, financiering, etc). Tijdens het gehele traject blijven wij uw adviseur bij vragen. Deze dienst is volledig op basis van no cure no pay. Dus geen woning gekocht=geen makelaarskosten.

Let op: wij gaan bij deze service dus NIET met u mee om de woning te bezichtigen en kunnen u daardoor gaan bouwkundig of juridisch advies geven. Het gaat om de onderhandeling.

Zo werkt het:

1. U zoekt uw droomwoning

Dit doet u via de reguliere woningwebsites zoals Funda.

2. U gaat zelf de woning bezichtigen

Bent u enthousiast over de woning en wilt u ervoor gaan, dan contact u ons.

3. Waardebepaling en bieding

Wij maken een waardebepaling van de woning, bereiden een gerichte bieding voor en (na overleg met u) voeren wij de onderhandeling om de woning succesvol aan te kopen. Geen huis gekocht? Geen makelaarskosten.

4. Wij zijn er voor u

Wij controleren de koopakte voor u en helpen u waar nodig bij de notariskeuze, bouwkundige keuring en taxatie. Wij blijven het gehele traject uw adviseur daar waar u vragen heeft of advies bij nodig heeft.

Back To Top