Frank Freeman

Makelaar

Over Frank

Het kopen, verkopen, huren, of verhuren van onroerend goed is een belangrijke en vaak stress gevende beslissing. Gebaseerd op zijn 15 jaar ervaring als makelaar, begrijpt Frank Freeman dit feit heel goed en wil graag je door de ins en outs van de makelaardij leiden.

Geboren in de Verenigde Staten in een familie die met succes in de makelaardij heeft geopereerd, is  het kopen en verkopen, huren of verhuren van ontroerend goed Frank met de paplepel ingegoten. 

Nadat Frank zijn High School diploma haalde, ging hij toch op de universiteit muziek studeren. Na het behalen van zijn Bachelors heeft hij gedurende 25 jaar met succes als zanger/entertainer opgetreden over de hele wereld. Hij werkte mee in verschillende grote musicals o.a. die van Andrew Lloyd Weber. Ook werkte Frank als Cruise Director/Solo Entertainer voor verschillende grote Cruise Lines.

Op een bepaald moment had hij de showbizz wel gezien en wilde een nieuwe uitdaging aangaan. Hij  is naar Kaapstad, Zuid Afrika, geëmigreerd en zette het beroep van zijn ouders voort en werd makelaar. Tijdens zijn 15-jarig verblijf in Zuid Afrika heeft Frank een uitgebreide ervaring opgedaan en bouwde een reputatie op door zijn deskundigheid, service en integriteit.

Drie jaar geleden keerde Frank uit Kaapstad terug naar Nederland, en werkt nu bij VK Makelaars en concentreert zich op omgeving Flevoland, Lelystad en Almere. 

Wil je een frisse, transparante, en moderne benadering in de Nederlandse makelaardij ervaren? Neem dan contact op met FRANK FREEMAN!