Philippe van den Broeck

Makelaar

Over Philippe

Philippe zie je nooit aan het werk want vastgoed is zijn hobby. ‘It is a way of life’. Dus je kan hem ‘altijd’ bereiken met eender welke vraag. In ieder specifiek dossier weet hij zijn economische en juridische kennis optimaal te benutten in het voordeel van zijn klanten. Transparante en duidelijke communicatie vind hij essentieel voor een optimale klantenervaring. Hij maakt graag tijd voor iedere klant op basis van de specifieke behoefte.

Ben je op zoek als huurder/koper voor jezelf of als investeerder/ontwikkelaar naar projecten. Op basis van zijn ervaring zal Philippe je kunnen bijstaan in al deze verschillende vraagstukken. Indien gewenst verwijst hij je ook graag door binnen zijn bestaande netwerk.

Spreek hem gerust aan in het Nederlands, Frans en Engels. Hij begrijpt en spreekt verder enkele woorden Duits. Ten slotte is Philippe een trotse vader van een energieke dochter en de echtgenoot van een mooie en ambitieuze vrouw.

Enkele kernwoorden die Philippe omschrijven: klantgericht, effectief, 1-stap extra, kennis van zaken, bereikbaar, transparant, een mensen mens, down to earth, deal maker, think global act local.