Reggie Detering

Makelaar

Over Reggie

Reggie is gedreven en is zelf ervaren in het kopen en verkopen van huizen in Haarlem voor zichzelf. Die ervaring gebruikt hij nu om zijn klanten optimaal te kunnen helpen bij het aan- of verkopen, huren of verhuren van hun huis!

Hij is een echte aankoopspecialist en koopt woningen aan voor expats en niet-expats in Haarlem en omgeving. Grote kans dat je hem binnenkort een keer aan de lijn hebt. Alle vragen die je hebt, kan je aan hem stellen. Als hij het niet weet, weet hij wel degene die het wel weet. Hoe makkelijk om zo’n aanspreekpunt te hebben.

Sinds augustus 2018 is hij gelukkig getrouwd, ook is hij trotse vader van 2 fantastische zoons. Mede daardoor is hij altijd vroeg wakker en dus meer bezig met werk dan de gemiddelde makelaar. Samen met zijn gezin woont hij aan de rand van het centrum van Haarlem, na gewoond te hebben in het Houtvaartkwartier, de Bomenbuurt en de Hasselaersbuurt. Hij kent Haarlem op zijn duimpje. Hij is sympathiek, eerlijk, perfectionistisch en ‘altijd’ op tijd.