skip to Main Content

Alle zorgen uit handen met VK Makelaars

Een woning verkopen of aankopen doet u hooguit een paar keer in uw leven. Het gaat altijd om een groot geldbedrag en erg komt heel erg veel bij kijken. Bij VK makelaars nemen wij alle zorgen voor u uit handen en zorgen altijd voor het beste resultaat. Behoefte aan vrijblijvend advies of zin om even te sparren? Bel of mail ons dan direct, wij zitten voor u klaar.

In contact komen met VK Makelaars

Email: info@vkmakelaars.nl
Telefoon: 023-2052296
Adres: A. Hofmanweg 5A, 2031BH, Haarlem

Onze locatie

Waarom voor VK Makelaars kiezen?

Een woning kopen of verkopen doe je maar een paar keer in je leven. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat dit goed gebeurt en het hele proces erom heen gesmeerd verloopt. Daar ligt onze focus.

Onze stijl is persoonlijk en toegankelijk. Wij voeren de complexe processen uit en U houdt de regie.

Daarnaast geloven wij in eerlijke tarieven. We willen niet de goedkoopste te zijn, maar wel de meeste waarde voor u toevoegen. Of het nou gaat om het maximale verkoop/verhuur resultaat of juist het maximale resultaat bij een aankooponderhandeling.

Geen poespas, geen gedoe maar wel maximale resultaten en hele blije klanten!
Dat is:

Meer over ons?
In onderstaande uitklapmenu kunt u nog meer over ons en onze werkwijze lezen.

Wij halen de beste verkoop- & verhuurprijzen

Wij werken met een beperkt aantal woningen tegelijkertijd. Hierdoor kunnen we een hoger dan gemiddeld aantal uren in elke woning of zoeker stoppen. Bij verkoop doen wij in de voorbereiding&presentatie, maar vooral ook in de tijd die wij uittrekken in de verkoop(bezichtigingen). ‘Haastige spoed is zelden goed’ en wij willen dat iedere geïnteresseerde ruim voldoende tijd krijgt om de woning te zien, vragen te stellen en om hun bieding voor te bereiden. Dit leidt aantoonbaar tot hogere verkoopopbrengsten.

Persoonlijke begeleiding

U bent bezig met de belangrijkste aankoop of de belangrijkste verkoop van uw leven. U wilt daarom geen nummer zijn in een kaartenbak, maar direct geholpen worden als u opbelt en ondersteuning aangepast aan uw wensen. Ons klantcontact is zeer hecht. Wij kennen al onze klanten persoonlijk en bovendien zijn wij zijn elke dag en avond voor u bezig en bereikbaar. Dat zijn we via telefoon, whatapp en mail. Of natuurlijk bij ons op kantoor of samen in de woning.

Zeer hoge klanttevredenheid

Wij worden afgerekend op klantbeoordelingen en de klanttevredenheid. Als u niet minimaal uitermate tevreden bent, dan hebben wij ons werk niet goed gedaan. Tevreden klanten op internet maar vooral ook in de vorm van klant-ambassadeurs, zijn onze beste reclame!

Eerlijke prijzen, beste waarde

Wij zijn geen prijsvechter. Dat willen we ook niet zijn, want we willen kwaliteit leveren door voldoende uren in elk dossier te kunnen inzetten. Wel voegen wij voor u de meeste waarde toe. Of het nu gaat om het verkoop/verhuur resultaat of de uitkomst van een slimme aankoop onderhandeling.

Geen opstartkosten

Wij houden van transparantie en 1 duidelijk tarief. Bij verkoop van uw woning zijn onze opstartkosten verdisconteerd in de courtage. Wel zo makkelijk en overzichtelijk. U betaalt ons pas bij de notaris vanuit de verkoopopbrengst, dus u heeft bij ons ook geen ‘out of pocket kosten’ bij verkoop.

Altijd bereikbaar

Tijdens kantoortijden is er altijd een medewerker die te telefoon opneemt en u helpt. Dus ook de kijkers die bellen voor een bezichtigingsaanvraag van uw woning. Buiten openingstijden mag u altijd bellen, appen en mailen. Is iemand van ons op vakantie, dan is er een vervanger. Nemen we niet op, dan bellen wij u terug.

Kennis, kunde & netwerk

Wij kennen de regio en weten waar we op moeten letten. We weten de leuke en de minder leuke plekken in de buurt, we kennen de eigenschappen van de buurt en bouwkundige eigenschappen om alert op te zijn. Tijdens aankoopbezichtigingen kunnen we altijd een goede en realistische inschatting maken van de (achterstallige) onderhoudskosten en (gewenste) verbouwingskosten. En we kennen de collega makelaars goed waar zaken mee gedaan moet worden om zo de beste deal voor u te kunnen maken.

Vastberaden, betrokken en altijd recht op het doel af

U wilt succesvol uw woning verkopen, verhuren of een nieuwe woning aankopen. Wij gaan u hier mee helpen. Op de best mogelijke manier en met het doel u een als uitermate tevreden klant straks te kunnen feliciteren met de verkoop, aankoop of verhuur.

Niks staat ons in de weg en geen uitdaging is te groot.

Aankoop hulp in heel Nederland

Uniek is dat wij aankoop ondersteuning aanbieden ook buiten onze eigen regio om. Wij vinden dat iedereen in Nederland recht heeft op een goede en slimme aankoophulp en wij bieden dit aan d.m.v. onze onderhandel hulp.

Gecertificeerd en lid van brancheorganisatie VBO

Wij zijn gecertificeerd en tevens aangesloten bij de brancheorganisatie voor makelaars en taxateur; VBO. Al onze standaard werkdocumenten zijn constant up to date gechecked door de brancheorganisatie. We hebben de support van onze eigen juridische dienst en wij vallen onder een geschillencommissie en klachtencommissie. Tot slot zijn wij vanzelfsprekend goed verzekert via onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Back To Top