skip to Main Content

Alle zorgen uit handen met VK Makelaars

Een woning verkopen of aankopen doet u hooguit een paar keer in uw leven. Het gaat altijd om een groot geldbedrag en erg komt heel erg veel bij kijken. Bij VK makelaars nemen wij alle zorgen voor u uit handen en zorgen altijd voor het beste resultaat. Behoefte aan vrijblijvend advies of zin om even te sparren? Bel of mail ons dan direct, wij zitten voor u klaar.

In contact komen met VK Makelaars

Email: info@vkmakelaars.nl
Telefoon: 023-2052296
Adres: A. Hofmanweg 5A, 2031BH, Haarlem

Onze locatie

Rijksstraatweg 312L Haarlem
Vraagprijs: €265.000 K.K.

Goed onderhouden 3 kamer appartement, op 1e etage van het kleinschalige appartementencomplex “De Smederij”.

Gelegen aan de Rijksstraatweg, met een fraai uitzicht op de monumentale Maria kerk, op loopafstand van openbaar vervoer, nabij winkelstraat Generaal Cronjé en gunstig ten opzichte van uitvalwegen.

De woning heeft een heerlijk rustig balkon aan de achterzijde en een ruim uitzicht (geen overburen). Aan de achterzijde van het gebouw is parkeergelegenheid van de VvE en op de begane grond bevindt zich een eigen berging van ca. 5m2.

Locatie:
De woning is centraal gelegen ten opzichte van winkels (diverse buurtwinkels, Winkelcentrum Marsmanplein en Cronjé), openbaar vervoer (o.a. R-Net richting Schiphol en Amsterdam Zuidoost), scholen en uitvalswegen.

Indeling:
1e verdieping: Hal, woonkamer, open keuken met diverse inbouwapparatuur (4 pits gasfornuis, oven, vaatwasser, wasemkap), toilet met fonteintje, kleine badkamer met douche en wastafel, kleine slaap/werkkamer 1 rechtsachter, slaapkamer 2 (Master bedroom) aan linker achterzijde met ruime (trap)kast waarin zich de CV ketel bevindt.

VOOR INDELING EN MATEN ZIE KLEUREN PLATTEGRONDEN

Details

Vraagprijs: €265.000 k.k.

EIGENSCHAPPEN:

-Woonoppervlakte: 56 m² conform NEN2580 meetinstructie
-Leuke vrije ligging
-Servicekosten incl water €124,– per maand
-Actieve VVE
-Vrij parkeren en parkeerterrein
-Eigen berging op begane grond (2.57m x 2.04m)
-Geheel dubbel glas
-Kunststof kozijnen met HR++ glas
-Elektra: 3 groepen
-CV Remeha Tzerra CW3 uit 2018
-Oplevering: voorkeur half januari 2021

Back To Top