skip to Main Content

Alle zorgen uit handen met VK Makelaars

Een woning verkopen of aankopen doet u hooguit een paar keer in uw leven. Het gaat altijd om een groot geldbedrag en erg komt heel erg veel bij kijken. Bij VK makelaars nemen wij alle zorgen voor u uit handen en zorgen altijd voor het beste resultaat. Behoefte aan vrijblijvend advies of zin om even te sparren? Bel of mail ons dan direct, wij zitten voor u klaar.

In contact komen met VK Makelaars

Email: info@vkmakelaars.nl
Telefoon: 023-2052296
Adres: A. Hofmanweg 5A, 2031BH, Haarlem

Onze locatie

Zomervaart 48 Haarlem
Vraagprijs: €350.000 K.K.

OMSCHRIJVING:
Zie jij het al voor je: een woning tegen het centrum van Haarlem aan, volledig verbouwd naar jouw wensen en aan het vaarwater? Deze sfeervolle tussenwoning gelegen aan de Zomervaart is dan wat voor jou. De woning is bouwkundig goed onderhouden maar van binnen gedateerd. Een ontzettend gaaf project om helemaal naar jouw eigen smaak te gaan verbouwen. Je kan hier zelfs een dakopbouw plaatsen om maximaal gebruik te maken van de mogelijkheden.

De funderingen zijn in 2003 vernieuwd voor stalen buispalen en de parterre vloer is als betonvloer uitgevoerd. Dus geen problemen meer met houten palen of rottende balken door vochtige kruipruimtes. In de aanbouw zit nu de keuken, toilet, badkamer en (via de tuin) ruime berging gesitueerd. Buiten heb je een heerlijke tuin op het zuiden met een achterom. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en via een luik in plafond toegang naar de bergzolder. Deze woning heeft de perfecte mogelijkheid om op te bouwen waardoor extra woonruimte gecreëerd kan worden!

LOCATIE
De locatie is zeer gunstig. Je zit hier echt op een paar minuten loopafstand van het bruisende centrum van Haarlem maar ook vind je het gezellige winkelhart van de Amsterdamstraat. Hier is onder meer een Dekamarkt, Kruidvat, bloemenwinkel, slager, twee bakkers, viswinkel, verschillende afhaallocaties, meerdere kappers en een tandarts. Elke vrijdag is er een gezellige markt schuin aan de overkant op de Zomerkade. Ga je naar je werk, dan bevindt de uitvalsweg naar o.a. de A9 en A5 zich op 3 minuten rijden. NS station Haarlem-Spaarnwoude bevindt zich op ca. 4 minuten fietsafstand en Centraal Station Haarlem op 9 minuten. Parkeren kan gewoon in de straat en zonder vergunning.

Kortom: een heerlijke gezinswoning met volop groeimogelijkheden op een perfecte locatie!

INDELING:
Indeling: entree hal, deur naar doorzon woonkamer met moederhaard, gangkast, halfopen keuken, toilet met fontein en aansluitend een doucheruimte met inloopdouche. Via de keukendeur toegang tot tuin op zuiden met achterom en ruime berging met aansluiting wasmachine.
1e etage: overloop, 3 slaapkamers (waarvan 2 voor), een vaste kast en boven een vliering.

VOOR INDELING EN MATEN ZIE KLEUREN PLATTEGRONDEN

Details

Vraagprijs: €350.000 k.k.

EIGENSCHAPPEN:
-Woonoppervlakte 77,7m2 woonoppervlakte + conform NEN2580 meetinstructie
-Perceel 82m2
-Funderingsherstel (stalen buispalen) heeft plaatsgevonden in 2003
-Volledig naar eigen smaak te moderniseren
-Bouwkundig een goed onderhouden woning
-Leent zich bij uitstek voor realiseren dakopbouw en/of vergroten middels aanbouw (mits vergund)
-Bouwjaar 1906
-Hardhouten kozijnen m.u.v. 2 kunststof kozijnen 1e etage achterzijde
-Grotendeels dubbel glas
-Elektra: 5 groepen
-Tuin op zuiden met achterom
-Vrij uitzicht voorzijde over vaarwater
-Rustige straat (met name bestemmingsverkeer)
-Notariskeuze verkoper (Batenburg Notarissen Haarlem)
-Oplevering: in overleg (kan snel)

Back To Top