Spaarne 77, Haarlem

Te Huur

Spaarne 77 te Haarlem
Huur: €1795,- per maand
Beschikbaar per 15 februari 2022

Omschrijving

EEN FANTASTISCH, MOOI EN GERENOVEERD 3-KAMER APPARTEMENT OP DE BEGANE GROND MET UITZICHT OP DE PRACHTIGE STAD EN HET SPAARNE!

Het appartement is in 2016 grondig aangepakt en omgetoverd in een modern en luxe stadswoning. Gelegen aan de rand van het historisch centrum van Haarlem. Vanuit de woonkamer met open keuken aan de voorzijde heb je prachtig uitzicht op de stad en het Spaarne dat voor de deur ligt. Daarnaast op loopafstand allerlei winkels, horeca gelegenheden en culturele voorzieningen.

Je stapt binnen in de hal met garderobe. Naar links is de ruime woonkamer met eettafel en een open keuken met inbouwapparatuur (vaatwasser, afzuigkap, ruime koelkast, vriezer en combi magnetron/oven). In de hal zit het toilet, de meterkast en een kast waar de CV installatie in hangt. Beide kasten hebben veel bergruimte. Aan de achterzijde van het appartement hebben we de eerste slaapkamer die nu in gebruik is als kinderkamer, maar is ook prima geschikt als werkkamer. De tweede slaapkamer, met een badkamer en suite, in luxe uitvoering met dubbele wasbak, inloopdouche en meubel met 4 lades, geeft toegang tot de achtertuin met berging.

 

Details:

Bijzonderheden:
– Huurprijs € 1795,- + Servicekosten € 50,- per maand (exclusief gas/licht – inclusief water)

– Huurperiode vanaf 15-02-2022
– Huurperiode minimaal 1 jaar
– Borgstelling 2 maanden huur
– Woonoppervlakte ca. 65 m2
– Twee slaapkamers
– Ongemeubileerd (Gemeubileerd in overleg)
– Vlakbij centrum gelegen
– Parkeren middels parkeervergunning
– Energielabel aangevraagd
– Eigenaar heeft recht van gunning
– Niet geschikt voor woningdelers