Spaarne 77 te Haarlem

Te Huur voor 3,5 maand

Spaarne 77 te Haarlem
Huur: €1250,- per maand
Beschikbaar per 1 maart 2021

Omschrijving
Het appartement is in 2016 grondig aangepakt en omgetoverd in een moderne en luxe stijl. Gelegen aan de rand van het historische centrum van Haarlem. Prachtig uitzicht op de stad en het Spaarne dat voor de deur ligt. 

Je stapt binnen in de hal met garderobe. Naar links is de ruime woonkamer met eettafel en een open keuken met inbouwapparatuur (vaatwasser, afzuigkap, ruime koelkast, vriezer en combi magnetron/oven). In de hal zit het toilet, de meterkast en een kast waar de CV installatie in hangt. Vanuit de hal stap je slaapkamer 1 in en slaapkamer 2. Slaapkamer 2 heeft een badkamer en suite, in luxe uitvoering met dubbele wasbak, inloopdouche en meubel met 4 lades. Achterin deze slaapkamer zit de toegang tot de tuin.

Indeling:
Begane grond: entrée:

Vooraan in de woning de woonkamer met eettafel, open keuken met inbouwapparatuur. In de hal bevindt zich het toilet, de meterkast en de CV-kast. Met ruimte kastruimte eromheen.

Achterin de woning 2 slaapkamers. De ene slaapkamer is momenteel een babykamer, maar kan veranderd worden naar een 1 persoons slaapkamer. De andere slaapkamer heeft een badkamer en suite + een deur naar de tuin.

 

Details

– Woonoppervlakte 64 m2

– Huurprijs €1250,-

– Servicekosten €150,-

– Beschikbaar van 1 maart 2021 tot en met 15 juni 2021

– Twee slaapkamers

– Gemeubileerd

– Borgstelling 1 maand huur

– Vlakbij Haarlem centrum gelegen

 

Bij huurprijs + servicekosten inbegrepen:

– Gas, water en licht

– Internet en televisie