skip to Main Content

Vacature makelaar ZZP/Freelance (A-RMT of K-RMT)

Ben jij een ervaren makelaar A-RMT of K-RMT en wil je niet meer (persé) voor een baas werken? Ben je ondernemend, een doorzetter, zelfstandig, gemotiveerd, eerlijk, commercieel en fanatiek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie ben jij?

 • Je hebt je papieren K-RMT, A-RMT of RMT of je bent bezig met de opleiding
 • Je bent op zoek naar een leuke nieuwe job met (meer) vrijheid en ondernemerschap
 • Je woont binnen 30 minuten rijden van Haarlem
 • Jij bent super gemotiveerd, leergierig, eerlijk, commercieel, fanatiek en klantgericht
 • Je hebt een goed netwerk of bent goed in het aanleggen hiervan
 • Je bent goed in het binnenhalen van jouw nieuwe klanten
 • Je bent in bezit van een eigen auto, scooter, bakfiets, elektrische step, Segway, you name it. In ieder geval iets om als moderne makelaar van A naar B te kunnen en jouw werk goed en verantwoord te kunnen doen


Wie zijn wij?

Wij zijn een klein, jong, nieuw, fris en modern makelaarskantoor met de standplaats in Haarlem en een werkgebied in heel Zuid Kennemerland en Amsterdam. We zijn eigenwijs in ons denken, heel ambitieus en altijd op zoek naar de beste win-win. Tevreden klanten en tevreden makelaars.


De werkplek

Je komt te werken vanuit ons kantoor in het Crown Business Center Haarlem (werkelijk waar een geweldige werkplek). Je hebt je eigen werkplek met alles erop en eraan. Je werkt onder de vlag en de formule van ons kantoor. Ons marketingapparaat, CRM, kantoor, IT, backoffice, etc.  Alles staat tot je beschikking. Bij ons kantoor zelf is altijd voldoende gratis parkeergelegenheid en het is op loopafstand van NS station Haarlem-Spaarwoude. Bij binnenkomst heeft Monique (receptie) je klanten al opgevangen en na dat je je zoekgesprek hebt gehad en verkoopvoorstellen eruit hebt gemaild, ga je lekker lunchen met je collega’s in het fantastische bedrijfsrestaurant (met riant dakterras). Je zit in een pand met meer dan 100 gezellige en veelal inspirerende ondernemers van de meest uiteenlopende disciplines. Je kan elke dag je netwerk vergroten en zelfs als je collega’s de deur uit zijn, ben je nooit alleen!

 

De functie
Je werkt in ons team en onder onze vlag en neemt zelf het voortouw in het binnenhalen van je eigen klandizie. Dit doe je uit je eigen netwerk en inspanningen on the job, maar wij gaan je hier een handje bij helpen. Wij voorzien jou van voldoende verkoopleads waarop jij kan gaan acquireren. Ook kunnen we jou binnen het team werk toeschuiven om weer van ons over te nemen of om ons mee te ontlasten.

Wij zorgen dat alles aanwezig is voor jou om goed je werk te kunnen doen.  Zo maak je gebruik van onze backoffice, heb je een werkplek met alles erop en eraan en liggen alle marketinguitingen klaar om van de plank te pakken. Omdat je zelfstandig werkt heb je heel veel vrijheid, ben je zelf echt aan het ondernemen en kan je er meer dan een hele goede boterham mee verdienen.


Waar wij voor staan

Wij zijn een kantoor dat staat voor onderscheid, vernieuwing, elke dag beter worden, efficiëntie, deskundigheid, maximale klanttevredenheid en een geweldige werksfeer. Ons HR doel? Zorgen dat jij nooit meer weg wilt gaan! En als je toch besluit om op een dag je vleugels uit te slaan, dan kijk je terug op een ongelooflijk leuke, succesvolle leerzame en gezellige tijd die je niet snel bij een traditioneel kantoor zal terug vinden!

 

Wat bieden wij?

 • Je verdient meer dan een goede boterham want je werkt zelfstandig
 • Alle faciliteiten om jouw werk goed te kunnen doen
 • Volledig advies en begeleiding bij het opzetten van je eigen bedrijf (KvK, boekhouding, btw aangifte, pensioen, AOV, etc)
 • Vervanging bij vakantie en ziekte (we zijn immers een team)
 • Je wordt onderdeel van onze professionele brancheorganisatie VBO
 • De VBO: juridische dienst, bijeenkomsten, up to date werkdocumenten, backoffice, leadtools, historisch bestand, etc. etc.


Overige zaken

Er is een hoop waar we het hier niet over hebben gehad. Je zal vragen hebben over de financiën, werkdagen, beroepsaansprakelijkheidsverzekering, samenwerkingscontract, fiscale zaken, etc.  Dit doen we namelijk op kantoor met een kop koffie.


Reageren?

Een stijve sollicitatiebrief is niet nodig. Een kort informeel mailtje waarin jij jezelf voorstelt, uitlegt waarom je dit zo gaaf vindt en natuurlijk je CV bijvoegt is voldoende. Stuur dan naar Floris van Kuijeren op info@vkmakelaars.nl

Back To Top