skip to Main Content

Alle zorgen uit handen met VK Makelaars

Een woning verkopen of aankopen doet u hooguit een paar keer in uw leven. Het gaat altijd om een groot geldbedrag en erg komt heel erg veel bij kijken. Bij VK makelaars nemen wij alle zorgen voor u uit handen en zorgen altijd voor het beste resultaat. Behoefte aan vrijblijvend advies of zin om even te sparren? Bel of mail ons dan direct, wij zitten voor u klaar.

In contact komen met VK Makelaars

Email: info@vkmakelaars.nl
Telefoon: 023-2052296
Adres: A. Hofmanweg 5A, 2031BH, Haarlem

Onze locatie

Full Service Aankoopbegeleiding

Courtage volledig op basis van no cure no pay

Als aankoopmakelaar verdienen wij onszelf altijd dubbel en dwars terug. We kunnen namelijk slim onderhandelen en veel gerichter bieden. Met onze professionele aankoopbegeleiding gaan wij onbeperkt met u mee naar woningen die u aanspreken. We brengen de juridische en bouwkundige aspecten in kaart, voeren we een slimme onderhandeling en begeleiden we u van A – Z in het gehele aankoopproces. Dit is onze meest gekozen aankoopdienst. Deze dienst is volledig op basis van no cure no pay. Dus geen woning gekocht = geen makelaarskosten. Benieuwd naar de kosten voor uw zoekvraag? Vraag dan een offerte bij ons aan via onderstaande knop.

Wij maken een offerte op basis van uw wensen!
Zo werkt het:

1. Zoekgesprek

We beginnen met een zoekgesprek op ons kantoor waarin we heel duidelijk uw wensen in kaart brengen. Hierop maken wij een zoekprofiel aan, waarmee we naar woningen gaan zoeken voor u.

2. Aankoopbezichtigingen inplannen

Wij plannen de bezichtigingen in, van woningen die u leuk vindt en bij u passen. Als makelaar krijgen we vaak een betere plek dan zoekers zonder makelaar.

3. Bezichtigingen

Wij gaan samen de woning bezichtigen. Soms gaat u de eerste keer zelf kijken, afhankelijk van hoe snel de woning verkocht dreigt te worden, hoe geïnteresseerd u bent en/of hoe de agenda’s lopen. Komen wij de 1e keer niet mee en bent u enthousiast over de woning, dan komen wij ALTIJD mee bij de 2e bezichtiging.

4. We brengen de woning in kaart

Tijdens en ook na de bezichtiging brengen wij de juridische en bouwkundige aspecten van de woning in kaart en voorzien u van professioneel advies.

5. Waardebepaling en bieding

Wij maken een waardebepaling van de woning, bereiden een gerichte bieding voor en (na overleg met u) voeren wij de onderhandeling om de woning succesvol aan te kopen. Geen woning gekocht? Geen makelaarskosten.

6. Koopakte begeleiding

Wij controleren de koopakte voor u en nemen deze samen uitgebreid door. Pas als alles voor u duidelijk is gaan we deze tekenen.

7. Koppelen aan derden

Wij helpen u bij de notariskeuze, bouwkundige keuring en taxatie.
Wij staan in direct contact met de beste partijen hiervoor. Tevens zijn wij aanwezig bij de bouwkundige keuring.

8. Termijnbewaking

Wij bewaken de termijnen van de waarborgsom en de ontbindende voorwaarden.
Ook controleren wij voor u de nota van afrekening (van de notaris) en de leveringsakte.

9. Support

U kunt tijdens het gehele traject op ons terugvallen bij vragen of advies. (In de praktijk merken we dat hier meestal veel gebruik van wordt gemaakt.)

10. Inspectie en notaris

Op de dag van de levering begeleiden wij u de woning inspectie en controleren of alles in orde is. Indien iets niet in orde is (gebeurt regelmatig) dan zorgen wij dat dit wordt opgelost. Na de inspectie begeleiden wij u bij het transport bij de notaris.
Ook na de sleuteloverdracht kunt u ons blijven bellen bij vragen, advies of problemen.

Back To Top