skip to Main Content

Alle zorgen uit handen met VK Makelaars

Een woning verkopen of aankopen doet u hooguit een paar keer in uw leven. Het gaat altijd om een groot geldbedrag en erg komt heel erg veel bij kijken. Bij VK makelaars nemen wij alle zorgen voor u uit handen en zorgen altijd voor het beste resultaat. Behoefte aan vrijblijvend advies of zin om even te sparren? Bel of mail ons dan direct, wij zitten voor u klaar.

In contact komen met VK Makelaars

Email: info@vkmakelaars.nl
Telefoon: 023-2052296
Adres: A. Hofmanweg 5A, 2031BH, Haarlem

Onze locatie

Floris van Kuijeren - Makelaar en Eigenaar

Floris van Kuijeren is makelaar en eigenaar van VK Makelaars. “Ik ben dit kantoor in november 2019 begonnen. Reden: iedereen die bij mij klant is geweest moet minimaal uitermate tevreden zijn met het eindresultaat en ik weet dat dat mij lukt. Niet alleen de beste deal maken, maar keihard grenzeloos knallen voor mijn klanten in een proces die voor hun leven ongelooflijk belangrijk is. Tevreden klanten zijn en blijven de beste reclame”

Wie Floris verder is?
Geboren en opgegroeid in Velsen, sinds 2003 wonend in de Leidsebuurt in Haarlem en per 2020 wordt dit woongenot voortgezet in Overveen. Papa van een geweldig zoontje (mini-me), gezellig, gedreven, eerlijk, oprecht, commercieel, ondernemend en zeer sportief (rennen, kracht, etc).

Rosalie Zuidema - Makelaar en verkoopstyliste

Rosalie (‘Roos’) is makelaar en bedient met name de Amsterdamse markt en het Gooi. Een uitermate commerciële doorpakker, direct en zeer effectief. Ze heeft multitasken uitgevonden en voor haar klant weet ze altijd de beste deal te maken. Daarnaast is Roos heel sterk in verkoopstyling en weet als geen anders de juiste touch te geven aan een woning voor een nog beter resultaat.

Meer over Roos:
Mama van een prachtig dochtertje, fanatiek met de paardensport, gek op een wijntje in een zonnig land aan het strand, bootje varen in de grachten, c’est la vie!

Ron Molenaar - fotograaf

Ron is de huis fotograaf bij Object&Co en doet een groot deel van de inverkoopnames. Hij maakt:

  • Aantrekkelijke verkoopfoto’s
  • 360 graden foto’s
  • Woning video
  • Eventueel een 3d walkthrough tour
  • Inmeting van de woning middels NEN2580 meetinstructie

Hier komen tevens mooie plattegronden in 2D en 3D uit en een meetrapport.

Een zeer prettige professional om mee te werken die uitstekend werk levert en altijd zijn afspraken nakomt!

Flexibele binnendienst

Wij maken gebruik van de professionele backoffice medewerkers van onze branchevereniging VBO. Dit is een team van 14 makelaardij binnendienst professionals. Deze zorgen ervoor dat wij altijd bereikbaar zijn, afspraken kunnen worden ingepland of gewijzigd en u wordt geholpen met uw vraag.

Back To Top