Amsterdam West

 

Het westen van Amsterdam omvat voornamelijk vooroorlogse delen, veel huizen zijn gebouwd voor 1940.

Vroeger was west GESPLITST in verschillende delen en later is dat een SAMENVOEGING geworden van de STADSDELEN Oud-West, Westerpark, de BAARSJES en Bos en Lommer. Inmiddels is Amsterdam West flink GEGROEID en bestaat het uit zo’n 32 verschillende WIJKEN.

Het PUBLIEK wat in Amsterdam west woont of wil wonen, zijn voornamelijk de echte AMSTERDAMMERS, expats en jonge gezinnen. Het AANBOD aan huizen bestaat voornamelijk uit APPARTEMENTEN. Deze zijn vaak gesitueerd in de WELBEKENDE hoge flatgebouwen. Daarnaast is er REGELMATIG aanbod in portiekflats en appartementen boven winkels. De gemiddelde VRAAGPRIJS per vierkante meter ligt tussen de €3500,- en €4750,-.

Aan VOORZIENINGEN geen gebrek! Met een heel groot AANBOD in onder andere winkels, supermarkten, SCHOLEN, PARKEN en sportverenigingen hoef je hier NIKS te missen. Daarnaast zijn er een aantal LEUKE recreatiegebieden en ZWEMBADEN te vinden voor het hele gezin. Mocht je toch BUITEN west je plezier willen ZOEKEN is dat makkelijk geregeld. Met verschillende BUSLIJNEN, tramlijnen, metro’s en treinen zit je BINNEN een paar MINUTEN aan de andere kant van Amsterdam.

R

VK Makelaars: jouw persoonlijke makelaar uit Haarlem

Wil jij in Amsterdam West een huis kopen? Of wil je een huis verkopen in Amsterdam West? VK Makelaars helpt je hier graag bij.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Huis Verkopen Amsterdam West

Wil je je huis of appartement verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Huis Verkopen of Huis Aankopen.

Huis Verhuren Amsterdam West

Wil je een huis verhuren in Amsterdam West? VK Makelaars is expert op het gebied van het verhuren van huizen in Amsterdam en omstreken. Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan op de volgende link: Huis verhuren Amsterdam.

Huis kopen in Amsterdam West

Wil je een huis kopen of verkopen in Amsterdam West? De huizenmarkt in Amsterdam West heeft een hele snelle doorlooptijd, dus als je iets interessants ziet moet je zo snel mogelijk handelen. Dit om te voorkomen dat er iemand anders aan de haal gaat met jouw nieuwe huis. De prijzen kunnen variëren van €3750,- tot wel boven de €4600,- per vierkante meter. Amsterdam West is erg populair onder de starters, stellen, expats en echte Amsterdammers.

Om een huis te kopen of verkopen in Amsterdam adviseren wij iedereen om gebruik te maken van een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar van VK Makelaars. Klik op Aankoopmakelaar VK Makelaars of Verkoopmakelaar VK Makelaars voor meer informatie.