Voorburg

Voorburg

De gemeente Leidschendam-Voorburg ligt direct tegen Den Haag aan. Zowel Voorburg, Leidschendam als Stompwijk zijn met elkaar verbonden door water. In deze gemeente vind je het grootste winkelcentrum van Nederland; The mall of the Netherlands! Deze gemeente heeft +/- 78.000 inwoners.

Voorburg grenst aan Den Haag en biedt de perfecte combinatie van goede bereikbaarheid en de rust en ruimte van een kleine gemeente.

Ondanks dat veel van de landelijke omgeving is verdwenen, heeft Voorburg altijd zijn identiteit kunnen behouden. Voorburg heeft een goede leefomgeving met mooie parken en monumentale gebouwen. Voorburg ligt aan de wijk Bezuidenhout in Den Haag, en is met de Randstadrail, trams en metro’s uitstekend verbonden met Den Haag en de rest van het land. Wanneer u op zoek bent naar een woning in omgeving Den Haag, dan kan Voorburg een uitstekende stad zijn om uw zoekgebied uit te breiden.

Leuk om te weten is dat Leidschendam-Voorburg op de 5de plek staat (2023) op de lijst van meest aantrekkelijke woonplaatsen in de Atlas voor gemeenten.

R

VK Makelaars: jouw persoonlijke makelaar uit Haarlem, Amsterdam en Den Haag

Wil jij in Voorburg een huis kopen? VK Makelaars helpt je hier graag bij! Voor meer informatie kan je ook onze Aankoopmakelaar Voorburg pagina bezoeken.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Huis Verkopen Voorburg

Wil je je huis verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Verkoopmakelaar Voorburg.

Huis Verhuren Voorburg

Wil je een huis verhuren in Voorburg? VK Makelaars is expert op het gebied van huizen verhuren in Voorburg en omstreken. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op. Voor meer informatie kan je ook klikken op de volgende link: Verhuurmakelaar Voorburg.