Gerichte aankoop

Wij maken een offerte op basis van jouw wensen!

Courtage volledig op basis van no cure no pay

 

Je hebt een specifiek huis op het oog die je wilt kopen, maar hebt nog geen aankoopmakelaar. Met de gerichte aankoopbegeleiding kun je ons last minute inschakelen als aankoopmakelaar. Wij gaan DIRECT (samen) bij de woning kijken en vanaf dat moment gaan we voor jou FULL SERVICE aan de slag met de aankoopbegeleiding tot aan de notaris. Geen huis gekocht = geen makelaarskosten.

Zo werkt onze gericht aankoopbegeleiding 

U

1. Je hebt jouw droomhuis gespot

Je belt ons en wij gaan DIRECT (samen) de woning bezichtigen.

d

2. We brengen de woning in kaart

Tijdens en ook na de bezichtiging brengen wij de juridische en bouwkundige aspecten van het huis in kaart en voorzien jou van professioneel advies.

3. Waardebepaling en bieding

Wij maken een waardebepaling van het huis, bereiden een gerichte bieding voor en (na overleg met jou) voeren wij de onderhandeling om het huis succesvol aan te kopen. Geen huis gekocht? Geen makelaarskosten.

i

4. Koopakte begeleiding

Wij controleren de koopakte voor je en nemen deze samen uitgebreid door. Pas als alles voor jou duidelijk is gaan we deze tekenen.

5. Totaal begeleiding

Wij helpen je bij de notariskeuze, bouwkundige keuring en taxatie.
Constant hebben wij contact met de beste partijen hiervoor. Als er getaxeerd moet worden of er komt een bouwkundige keuring zijn wij van de partij!

6. Termijnbewaking

Wij bewaken de termijnen van de waarborgsom en de ontbindende voorwaarden.
Ook controleren wij voor jou de nota van afrekening (van de notaris) en de leveringsakte.

t

7. Support

Je kunt tijdens het gehele traject op ons terugvallen bij vragen of advies. (In de praktijk merken we dat hier veel gebruik van wordt gemaakt.)

8. Inspectie en notaris

Op de dag van de levering begeleiden wij jou tijdens de inspectie in het huis en controleren of alles in orde is. Indien iets niet in orde is (gebeurt regelmatig) dan zorgen wij dat dit wordt opgelost. Na de inspectie begeleiden wij je bij het transport naar de notaris.

Ook na de sleuteloverdracht kun je ons blijven bellen bij vragen, advies of problemen.

Welke regio’s bedienen wij?

 

Het unieke van VK Makelaars is, is het feit dat wij als aankoopmakelaar ondersteuning aanbieden ook buiten onze eigen regio. Wij vinden dat iedereen in Nederland recht heeft op een goede en slimme aankoophulp en wij bieden dit dus aan!

  Klik hieronder op een regio bij jou in de buurt om meer specifieke informatie te krijgen. Een overzicht van onze aangekochte huizen kan je hier zien.

  Een grip uit onze populairste regio’s in Noord-Holland waar wij op focussen als aankoopmakelaar:

  Een grip uit onze populairste regio’s in Zuid-Holland waar wij op focussen als aankoopmakelaar:

  Blogs

  Klaar om jouw droomhuis te kopen?

  Laten we kennis maken

  Wij zijn je graag van dienst. Kopje koffie inplannen?