Houtvaartkwartier

Haarlem

Je vindt haast geen GEZINSVRIENDELIJKERE buurt dan deze!

Een deel van Haarlem wat rond de JAREN 30 gebouwd is, maar omdat de woningen zo GOED ONDERHOUDEN zijn, zie je dat er niet meteen van af. In veel van deze woningen wonen GEZINNEN die, na de koop, de boel goed aangepakt hebben. MODERNISEREN is altijd wel aan te raden bij woningen van deze leeftijden.

De buurt kent een aantal leuke WANDELPLEKKEN voor het gezin (met de hond) en er is voldoende PARKEERGELEGENHEID. De belangrijkste reden dat de buurt gezinsvriendelijk is, is omdat men er maar 30 kilometer per uur mag rijden. Alles is gericht op de VEILIGHEID van de bewoners. Vanuit deze buurt vertrek je makkelijk via de N208 in de richting van HAARLEM-NOORD of HEEMSTEDE-AERDENHOUT.

Mocht je de gezelligheid op willen zoeken van het prachtige CENTRUM van HAARLEM, dan pak je gemakkelijk de fiets. Want met zo’n 10 minuten fietsen sta je op de GROTE MARKT. Dat is toch GENIETEN!

R

VK Makelaars: jouw persoonlijke makelaar in Haarlem

Wil jij in Haarlem een huis kopen of huren? Of wil je een huis of appartement verkopen in Haarlem? VK Makelaars helpt je hier graag bij.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Huis Verkopen Haarlem

Wil je je huis of appartement verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Huis Verkopen Haarlem of Appartement Verkopen Haarlem.

Huis Verhuren Haarlem

Wilt je jouw huis verhuren? Of wil je jouw appartement verhuren? VK Makelaars is expert op het gebied van huizen verhuren en van appartementen verhuren in Haarlem en omstreken. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan op de volgende link: Huis Verhuren Haarlem of Appartement Verhuren Haarlem.

Huis kopen of huren in het Houtvaartkwartier van Haarlem

Wil je een huis verkopen, kopen of juist huren in het Houtvaartkwartier van Haarlem? De huizenmarkt in het Houtvaartkwartier van Haarlem heeft doorgaans hele snelle doorlooptijden. Huizen staan niet langer dan 2 a 3 weken te koop en de prijzen variëren van €4250,- tot €5500,- per m2. Het Houtvaartkwartier van Haarlem is erg gewild onder gezinnen, starters, Amsterdammers en expats. De meeste zoekers in het Houtvaartkwartier van Haarlem kopen een huis. Toch worden er ook wel huizen verhuurd. De huurprijzen in het Houtvaartkwartier verschillen tussen de €1500,- en soms wel €2500,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Veel zoekers naar een huurhuis slagen niet makkelijk in het vinden van een geschikt huis. Daarom bieden wij als makelaarskantoor ook aanhuur aan. Hierin gaan wij samen op zoek naar een geschikt huurhuis, helpen wij met de onderhandeling en een waterdichte afhandeling. Voor meer informatie over verhuren van een woning, klik op Verhuurmakelaar VK Makelaars. Voor meer informatie over hulp bij het huren van een woning klik op Aanhuur Makelaar VK Makelaars.