Spoed Taxatie

Spoed Taxatie

Spoed taxatie bij VK Makelaars

 

Ben je NU op zoek naar een taxateur die direct een gevalideerde NWWI taxatie van jouw woning kan uitvoeren? Niet gevreesd, hiervoor hebben wij onze: SPOED TAXATIE. 

VK Makelaars&Taxateurs is al jaren actief in de makelaarswereld. Een spoed taxatie door VK Makelaars&Taxateurs laten uitvoeren is dus zeker een goede beslissing. Wil jij een taxatie met spoed? Dan helpt VK Makelaars&Taxateurs je op kortst mogelijke termijn! Een spoedtaxatie kost slechts €995,- inclusief btw en inclusief validatiekosten (dat is ca. €245,- meer dan dan ons normale taxatietarief).

Wel of geen spoed taxatie nodig?

Eerst even dit? Heb je GEEN SPOED? Klik dan gewoon naar onze reguliere taxatie service hier.

Heb je WEL SPOED, en wil je het liefst NU het taxatierapport, dan kunnen wij je helpen.

Wat kost een spoed taxatie?

De kosten van deze spoed taxatie zijn vanaf €995,- per spoed taxatie, inclusief BTW en inclusief validatiekosten.

Ons werkgebied (van A tot Z):

Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Badhoevedorp, Bakkum, Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Cruquius, De Kwakel, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, IJmuiden, Koog aan de Zaan, Krommenie, Lisse, Nieuw-Vennep, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Uitgeest, Velserbroek, Vijfhuizen, Vogelenzang, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk, Zandvoort en Zwanenburg.

Spoed taxatie boeken

Ben jij concreet om een spoed taxatie te boeken? Dan hebben wij geen tijd te verliezen. Vul ons spoedtaxatie formulier in, dan komt onze taxateur binnen een paar uur bij je terug.

Tenzij het echt niet anders kan, komt de taxateur vandaag nog langs en gaat vandaag nog de taxatie uitwerken en indienen ter validatie bij het NWWI. Kan de taxateur echt niet vandaag, dan helpen wij je gratis aan een paar telefoonnummers van andere taxatiebedrijven die je misschien wel binnen korte termijn kunnen helpen.

Scan onze praktische blogs:

Wat is een erkend taxateur en wat doet hij/zij?
Wat is een erkend taxateur en wat doet hij/zij?

Wat is een erkend taxateur? Een erkend taxateur heeft de officiële diplomering om officiële taxatierapporten te mogen maken. Om taxateur te worden moet een zeer intensieve opleiding gevolgd worden en het behalen van het diploma is niet eenvoudig. Eenmaal gediplomeerd...