Spoed Taxatie

Spoed Taxatie

Spoed taxatie bij VK Makelaars

 

Ben je NU op zoek naar een taxateur die direct een gevalideerde NWWI taxatie van jouw woning kan uitvoeren? Niet gevreesd, hiervoor bieden wij onze dienst aan: SPOED TAXATIE. 

 

 

Het Haarlemse VK Makelaars is al jaren actief in de makelaarswereld. Een spoedtaxatie door VK Makelaars laten uitvoeren is dus zeker een goede beslissing. Wil jij een taxatie met spoed? Dan helpt VK Makelaars je op kortst mogelijke termijn!

Wel of geen spoed?

Eerst even dit? Heb je GEEN SPOED? Klik dan gewoon naar onze reguliere taxatie service hier.

Heb je WEL SPOED, en wil je het liefst NU het taxatierapport, dan kunnen wij je helpen.

Kosten spoed taxatie

De kosten van deze spoed taxatie bedragen €1350,- per spoed taxatie, inclusief BTW en inclusief validatiekosten.

Ons werkgebied (van A tot Z):

Aalsmeer, Amstelveen, Badhoevedorp, Bakkum, Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Cruquius, De Kwakel, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, IJmuiden, Koog aan de Zaan, Krommenie, Lisse, Nieuw-Vennep, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Uitgeest, Velserbroek, Vijfhuizen, Vogelenzang, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk, Zandvoort en Zwanenburg.

 

 

 

Spoed taxatie boeken

Ben jij concreet om een spoed taxatie te boeken? Dan hebben wij geen tijd te verliezen. Vul ons spoedtaxatie formulier in, dan komt onze taxateur binnen een paar uur bij je terug.

Tenzij het echt niet anders kan, komt de taxateur vandaag nog langs en gaat vandaag nog de taxatie uitwerken en indienen ter validatie bij het NWWI. Kan de taxateur echt niet vandaag, dan helpen wij je gratis aan een paar telefoonnummers van andere taxatiebedrijven die je misschien wel binnen korte termijn kunnen helpen.

Scan onze praktische blogs:

Hoe werkt een taxatie precies?
Hoe werkt een taxatie precies?

Hoe werkt een taxatie?De register taxateur doet een taxatie opname in jouw woning waarin hij onder andere de volgende informatie verzamelt:- De staat van onderhoud (tot in detail)- De herstelkosten van matig en slecht onderhoud- De inhoud en oppervlakte- Mate van luxe...

Waarom is een taxatierapport zo duur?
Waarom is een taxatierapport zo duur?

Dat komt omdat er 4 hoofdkostenposten die inbegrepen zijn in het de prijs: de validatiekosten voor het NWWI, de aanschaf van een verplicht bodemrapport, de kosten voor de taxatiesoftware en de btw, Op een rapport van €695,- blijft er €471,04 over voor de taxateur en...

Wanneer heb je een taxatierapport nodig?
Wanneer heb je een taxatierapport nodig?

In deze gevallen heb je (meestal) een taxatierapport nodig: -Je hebt een huis gekocht en hebt een hypotheek nodig.-Je wilt korting op je huidige hypotheekrente. Door aan te tonen dat jouw huis flink meer waard is geworden val je in een andere risicogroep en kan je...

Klaar om jouw droomhuis te kopen?

Laten we kennis maken

Wij zijn je graag van dienst. Kopje koffie inplannen?