Verhuur Taxatie

 

 

 

Verhuur taxatie bij VK Makelaars

Verhuur Taxatie: professioneel en snel

 

Heb jij een verhuur taxatie, oftewel een taxatierapport nodig voor een woning die verhuurd is of die je wilt gaan verhuren? Dan ben jij op zoek naar een taxateur die een taxatierapport kan maken voor verhuurde woningen.

VK Makelaars & Taxateurs is dé taxateur in regio Amsterdam / Haarlem / Zaanstreek / Velsen gespecialiseerd in o.a. Verhuurde Staat Taxaties.

Voor welke banken is een verhuur taxatie geldig?

Al onze taxatierapporten, ook de verhuur taxaties, zijn geschikt voor elke geldverstrekker die NWWI gevalideerde taxatierapporten accepteert. Dit zijn de meeste banken.

Tip: vraag even na bij jouw hypotheekadviseur of een NWWI taxatierapport geschikt is voor de verhuurhypotheek/ beleggingshypotheek die jullie willen aanvragen.

Wat wordt er behandeld in een verhuur taxatie?

Een verhuur taxatie is een stuk uitgebreider dan een normaal taxatierapport. In de basis kijkt de taxateur naar o.a. het onderhoud, de bouwkundige staat, indeling, ligging, eigendomssituatie, VvE, recent verkochte woningen, laatste marktomstandigheden, mate van luxe en afwerking, bijgebouwen, etc.

Bij de verhuur taxatie moet de taxateur verder kijken naar wat de marktconforme huur van de woning is, hoeveel huurpunten de woning heeft, recent verhuurde woningen en het rendement dat er op dat moment marktconform is. Dat alles moet tot in detail worden onderbouwd. Dit is daarom een vrij uitgebreide taxatie.

Hoe lang duurt het aanvragen van een taxatierapport verhuurde staat?

Wij houden er niet van om onze klanten te laten wachten op een taxatierapport, want dat is voor niemand goed. Onze kracht is het snel leveren. Jij zit in een hectische periode van verhuizen, verkopen of verbouwen en wilt weten waar je aan toe bent.

Onze handelswijze bij taxaties in verhuurde staat is om binnen 2 werkdagen bij je thuis langs te laten komen voor de opname. Het taxatierapport wordt in de 2 dagen daarna gelijk uitgewerkt.

Dus wat mag jij nou verwachten van ons als je een taxatierapport in verhuurde staat wilt laten maken?

Houd er rekening mee dat jij een gevalideerd taxatierapport binnen 4 dagen in handen hebt na ons eerste contactmoment.

Hoeveel minder is een huis in verhuurde staat waard?

Doorgaans is marktwaarde in verhuurde staat wat lager als de marktwaarde vrij van huur en gebruiksrechten. Het verschil wordt pas echt groot als een woning te weinig huurpunten heeft om in de vrije sector te komen. De taxateur moet dan namelijk uitgaan van de huurprijs die je maximaal volgens de huurpunten (het woningwaarderingsstelsel) mag vragen.

Er zijn 3 grote facturen van invloed op de huurpunten. Dat is de hoogte van de WOZ waarde, de energetische voorzieningen en de woonoppervlakte. Op basis van deze 3 gegevens kan vaak al een inschatting worden gemaakt of de woning in de vrije sector zit. Als dat het geval is, dan kan het zijn dat (als de woning aantrekkelijk is voor de verhuur) de marktwaarde in verhuurde staat niet heel veel afwijkt van de marktwaarde vrij van huur en gebruiksrechten.

als verhuur taxateur zijn wij aangesloten bij de VBO

Verhuur taxatie bij een gecertificeerd taxateur

Bij VK Makelaars&Taxateurs is jouw verhuur taxatierapport in goede handen. VK Makelaars&Taxateurs is bevoegd en gecertificeerd in taxaties en mag dus jouw NWWI taxatie verrichten. Op deze manier kunnen onze ervaren taxateurs voor jou een gevalideerd taxatierapport maken in Amsterdam. 

Onze taxateurs zijn onder andere aangesloten bij de VBO, VastgoedCert en zijn ze geregistreerd bij het taxatieregister NRVT onder het nummer RT659952845.

Wat zijn de kosten van een gevalideerd taxatierapport verhuurde staat?

VK Makelaars&Taxateurs staat voor transparantie en persoonlijke aandacht. Daarom communiceren wij onze prijzen transparant.

Bij VK Makelaars&Taxateurs heb je een gevalideerd taxatierapport in verhuurde staat binnen vier werkdagen in handen vanaf €1250,– incl BTW.

Vul vrijblijvend ons taxatie aanvraagformulier in.

Even bellen is ook altijd mogelijk (06-47470404) dan laat onze taxateur je direct weten wat de kosten zijn voor jouw situatie.

 

Verhuur taxatie met spoed nodig?

Komt er spoed bij kijken en moet jouw verhuur taxatie heel snel klaar zijn? Ook voor spoed taxaties kun jij bij ons terecht. Neem contact met ons op.

Onze taxateur laat dan alles uit zijn handen vallen en begint dan met de spoedtaxatie, waarbij jij binnen 1-2 werkdagen een NWWI gevalideerd taxatierapport van jouw woning ontvangt vanuit ons.

Bij spoed verhuur taxaties betaal je een opslag van €500,-

 

Ons werkgebied

Wij mogen helaas niet overal taxeren volgens de de geldende taxatiereglementen. Ons werkgebied zit in een straal van 20 kilometer om Amsterdam-West heen en beslaat daarom het volgende gebied:

Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Badhoevedorp, Bakkum, Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Cruquius, De Kwakel, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, IJmuiden, Koog aan de Zaan, Krommenie, Lisse, Nieuw-Vennep, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Uitgeest, Velserbroek, Vijfhuizen, Vogelenzang, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk, Zandvoort en Zwanenburg.

Waarom kiezen voor VK Makelaars&Taxateurs voor jouw verhuur taxatie?

Voor ons staat de kwaliteit voorop, omdat het voor jou van enorm belang is. Onze gecertificeerd taxateur helpt je graag. VK Makelaars&Taxateurs werkt zeer snel, leveren 100% maatwerk en zijn zeer hoog beoordeeld door onze klanten. Bekijk gerust onze hoge beoordelingen voor taxeren in Amsterdam, Haarlem en omgeving. 

Mede door onze persoonlijke werkwijze bieden wij niet alleen goede services, maar halen wij ook aantoonbaar betere resultaten. Klinkt dat als muziek in de oren? Twijfel dan niet en vul vrijblijvend ons formulier in of bel ons gerust even op!

 Wil jij graag een verhuur taxatie aanvragen?

Ben jij al overtuigd van onze werkwijze? Zo niet, dan lichten wij dit graag verder persoonlijk toe. Na het ontvangen van het gevalideerde verhuur taxatie rapport kun jij je weer zorgen gaan maken over de verhuizing, verkoop, aankoop of verbouwing.

Vul vooral vrijblijvend ons contactformulier in na het drukken op onderstaande button. Onze taxateur neemt binnen 1 werkdag contact met je op. Wij verwachten een taxatierapport op te leveren binnen jouw wensen!

 

Onze werkgebieden:

Uiteraard voeren wij ook taxaties uit in verschillende werkgebieden. Hieronder staan de plaatsen waar wij graag voor jou een verhuur taxatie rapport opleveren:

Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Badhoevedorp, Bakkum, Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Cruquius, De Kwakel, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, IJmuiden, Koog aan de Zaan, Krommenie, Lisse, Nieuw-Vennep, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Uitgeest, Velserbroek, Vijfhuizen, Vogelenzang, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk, Zandvoort en Zwanenburg.

Scan onze praktische blogs:

Klaar om jouw droomhuis te kopen?

Laten we kennis maken

Wij zijn je graag van dienst. Kopje koffie inplannen?