Slachthuisbuurt

Haarlem

DE wijk van Haarlem die in 2020 grondig is aangepakt.

De huizen in deze buurt waren altijd geschikt voor SOCIALE huur. Maar dat is nu wel even anders… Meerdere straten in deze BUURT zijn inmiddels OPGEKNAPT en OMGETOVERD tot ruime en MODERNE eengezinswoningen. Projecten als SLACHTHUISDISTRICT zorgen ervoor dat saaie, oude buurten, straks weer allure uitstralen én DUURZAAM zijn.

De buurt ligt op loopafstand van het CENTRUM en fietsafstand van STATION Haarlem. Het is een PRETTIGE huizenwijk met huizen die vooral GEBOUWD zijn voor 1930. De huizen zijn vaak in GOEDE staat, omdat er het nodige RENOVATIEWERK gedaan is. Het zijn SMALLE straten, waardoor je het gevoel hebt dat je in een SFEERVOLLE wijk terecht bent gekomen.

Aan de Slachthuisbuurt GRENST de Prins Bernhardlaan. Zodra je die oversteekt kom je in het PRACHTIG aangelegde Burgemeester Reinaldapark. Waar je terecht kan voor een PANNENKOEK, lekkere wandeling of frisse duik in de FUIKPLAS. Voor een wat ACTIEVERE middag, kan je een voetbal of ander sportitem meenemen en hier (samen met de kids) lekker SPORTEN en SPELEN.

R

VK Makelaars: jouw persoonlijke makelaar in Haarlem

Wil jij in Haarlem een huis kopen of huren? Of wil je een huis of appartement verkopen in Haarlem? VK Makelaars helpt je hier graag bij.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Huis Verkopen Haarlem

Wil je je huis of appartement verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Huis Verkopen Haarlem of Appartement Verkopen Haarlem.

Huis Verhuren Haarlem

Wilt je jouw huis verhuren? Of wil je jouw appartement verhuren? VK Makelaars is expert op het gebied van huizen verhuren en van appartementen verhuren in Haarlem en omstreken. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan op de volgende link: Huis Verhuren Haarlem of Appartement Verhuren Haarlem.

Huis kopen of huren in de Slachthuisbuurt van Haarlem

Wil je een huis verkopen, kopen of juist huren in de Slachthuisbuurt van Haarlem? De huizenmarkt in de Slachthuisbuurt van Haarlem heeft doorgaans hele snelle doorlooptijden. Huizen staan niet langer dan 4 weken te koop en de prijzen variëren van €3000,- tot €4750,- per m2. De Slachthuisbuurt van Haarlem is erg gewild onder stellen, Amsterdammers en starters. De huurprijzen in de Slachthuisbuurt verschillen tussen de €1000,- en €2200,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Veel zoekers naar een huurhuis slagen niet makkelijk in het vinden van een geschikt huis. Daarom bieden wij als makelaarskantoor ook aanhuur aan. Hierin gaan wij samen op zoek naar een geschikt huurhuis, helpen wij met de onderhandeling en een waterdichte afhandeling. Met name jonge stellen maken graag gebruik van VK Makelaars als aanhuur makelaar. Voor meer informatie over verhuren van een woning, klik op Verhuurmakelaar VK Makelaars. Voor meer informatie over hulp bij het huren van een woning klik op Aanhuur Makelaar VK Makelaars.