Leidsebuurt

Haarlem

Dit is 1 van de gezelligste buurten van Haarlem.

Een ouderwetse VOLKSBUURT zou je het kunnen noemen. In de loop der jaren is dat steeds minder het geval. Maar GELUKKIG gaat de gezelligheid niet verloren. Veel mensen wonen er al lange tijd en waarborgen de natuurlijke SCHOONHEID en KRACHT van de buurt. Wat men dan ook vindt van de WERELD in deze tijd, hier kan je nog altijd een beetje SUIKER LENEN van de buurman.

In deze buurt staan veel oude ARBEIDERSWONINGEN. Echter, deze woningen veranderen meer en meer in mooie, moderne gezinswoningen, waar vaak een opbouw op gezet wordt. Wat natuurlijk een ABSOLUTE MEERWAARDE is voor de omgeving. Steeds meer jonge gezinnen, starters en doorstarters trekken naar deze buurt, voornamelijk vanwege de centrale ligging. Grote supermarkten zijn rondom de buurt te vinden met middenin de buurt een kleinere buurtsuper.

Voor een beetje GEZELLIGHEID hoef je niet per se het centrum in. Met regelmaat worden er in de buurt STRAATBORRELS georganiseerd. Die borrels worden aangekondigd in de LOKALE LEIDSEBUURTKRANT, waarin ook veel nieuws vanuit de buurt te lezen is. Maar een keer niet een straatborrel bijwonen, maar wel gezellig een drankje? De JOPENKERK is geen traditionele kerk, maar een BIERBROUWERIJ + CAFE! Daar kan je terecht voor een hoop verschillende HAARLEMSE BIEREN.

R

VK Makelaars: jouw persoonlijke makelaar in Haarlem

Wil jij in Haarlem een huis kopen of huren? Of wil je een huis of appartement verkopen in Haarlem? VK Makelaars helpt je hier graag bij.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Huis Verkopen Haarlem

Wil je je huis of appartement verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Huis Verkopen Haarlem of Appartement Verkopen Haarlem.

Huis Verhuren Haarlem

Wilt je jouw huis verhuren? Of wil je jouw appartement verhuren? VK Makelaars is expert op het gebied van huizen verhuren en van appartementen verhuren in Haarlem en omstreken. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan op de volgende link: Huis Verhuren Haarlem of Appartement Verhuren Haarlem.

Huis kopen of huren in de Leidsebuurt van Haarlem

Wil je een huis verkopen, kopen of juist huren in de Leidsebuurt van Haarlem? De huizenmarkt in Haarlem heeft doorgaan snelle doorlooptijden. Huizen in de Leidsebuurt van Haarlem staan niet langer dan 3 a 4 weken te koop en de prijzen variëren van €3500,- tot €5000,- per m2. De Leidsebuurt van Haarlem is erg gewild onder Amsterdammers, jonge stellen, starters en expats. De meeste zoekers in de Leidsebuurt van Haarlem huren of kopen een bovenhuis of benedenhuis. Ook zijn er veel beleggers actief welke een appartement kopen in de Leidsebuurt om deze te gaan verhuren. De huurprijzen in de Leidsebuurt verschillen tussen de €1250,- en soms wel €2350,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Veel zoekers naar een huurhuis slagen niet makkelijk in het vinden van een geschikt huis. Daarom bieden wij als makelaarskantoor ook aanhuur aan. Hierin gaan wij samen op zoek naar een geschikt huurhuis, helpen wij met de onderhandeling en een waterdichte afhandeling. Met name starters en jonge stellen maken graag gebruik van VK Makelaars als aanhuur makelaar. Voor meer informatie over verhuren van een woning, klik op Verhuurmakelaar VK Makelaars. Voor meer informatie over hulp bij het huren van een woning klik op Aanhuur Makelaar VK Makelaars.