skip to Main Content

Alle zorgen uit handen met VK Makelaars

Een woning verkopen of aankopen doet u hooguit een paar keer in uw leven. Het gaat altijd om een groot geldbedrag en erg komt heel erg veel bij kijken. Bij VK makelaars nemen wij alle zorgen voor u uit handen en zorgen altijd voor het beste resultaat. Behoefte aan vrijblijvend advies of zin om even te sparren? Bel of mail ons dan direct, wij zitten voor u klaar.

In contact komen met VK Makelaars

Email: info@vkmakelaars.nl
Telefoon: 023-2052296
Adres: A. Hofmanweg 5A, 2031BH, Haarlem

Onze locatie

“Behalve met zijn vakkennis van de woningmarkt scoort deze makelaar ook hoog in het persoonlijke contact, In zijn empathisch vermogen, zijn respect voor de cliënt en zijn verkoopkwaliteiten. Het weten wat mensen belangrijk vinden bij het kopen van een woning en daardoor het hoogst haalbare voor de te verkopen woning te realiseren. We hadden het niet beter kunnen treffen. ”

Bekijk hier deze beoordeling op Funda.

“I am an expat and felt a bit lost with the system here. Floris was incredible at explaining both the system but also the insights behind best strategies to get the best price and a successful purchase. It’s rare to find charismatic doers like him who are also excellent at communicating and hold a wealth of experience like his. If you are looking to buy you need him!”
Bekijk deze review op Funda hier.

“Heel toegankelijk, kundig en behulpzaam. Denkt mee vanuit onze wensen en begeleidt van begin tot eind. Wij zijn onwijs tevreden en blij met onze eerste aankoop die vlugger dan gedacht rond is. VK Makelaars is een echte aanrader.”
Bekijk deze review op Funda hier.

“Het aankoopproces met Floris was erg fijn; hij dacht goed mee in het hele proces. Bij iedere bezichtiging kon hij aanwezig zijn en nam daarna ook echt de tijd het huis uitgebreid met ons te bespreken. Floris was altijd goed bereikbaar, zowel telefonisch als per mail en de communicatie was erg laagdrempelig. Floris is enthousiast, maar ook kritisch waar nodig. En het belangrijkste: we hebben met behulp van hem een geweldig huis weten aan te kopen! Wij zouden anderen zeker aanraden met Floris samen te werken.”

Bekijk deze review op Funda hier.

“Floris was a wonderful real estate agent. We joke that we were likely his quickest clients ever (he negotiated the deal we found within 4 calendar days), but that didn’t stop him from working his hardest on our behalf. He got us a great deal on a house, helped us with all of the details, and was very easy to get in contact with. He reminded us of all important details, connected us with a mortgage advisor and a notary and made everything happen smoothly and on time.
One other thing to know about Floris is that he helps you out with his large network of other service providers. Floris has helped us find a chimney sweep for our new place by asking around! This, to me, shows his upmost commitment to helping your family get perfectly settled in your new place while removing a lot of the barriers to doing that.
Honestly we couldn’t recommend Floris more highly to anyone considering buying in Haarlem. ”
Check out this review in Funda here.

“Floris bleek een bekwame en betrouwbare makelaar. Hij staat altijd klaar om te helpen bij moeilijkheden en om de beste uitweg te adviseren. ”
Bekijk hier deze beoordeling op Funda.

“De communicatie met de makelaar was erg goed, o.a. omdat hij altijd bereikbaar was en snel reageerde via zowel e-mail als WhatsApp. De samenwerking was bovendien ook goed, aanzienlijk beter dan mijn verwachtingen, het was aangenaam en vertrouwd. Verwachting was meer een zakelijke, zelfs koude, relatie. In dit geval ging het echter om een professionele en aangename samenwerking. Op alles werd een dubbelcheck uitgevoerd en je werd op de hoogte gehouden van de voortgang. Hierdoor kon ik de makelaar ook echt vertrouwen. Een makelaar die voor je vecht en zijn uiterste best doet. Ik raad ieder aan om een samenwerking aan te gaan met VK makelaar. Een eerlijk en zeer vertrouwd makelaar. ”
Bekijk hier deze beoordeling op Funda.

“Nadat Floris mij succesvol heeft geholpen met het aankopen van mijn droomwoning, heb ik hem ook toevertrouwd om mijn huidige woning te verkopen. Blij toe, want dat ging net zo voorspoedig. Floris regelde veel bezichtigingen en nam ook de tijd om iedereen langs te laten komen. Het is een prettige partij en ik zou er in de toekomst weer zaken mee doen.”
Bekijk hier deze beoordeling op Funda.

“We kenden Floris al van de aankoop van ons nieuwe huis en omdat dit heel prettig ging, hebben we hem ook gevraagd ons oude huis te verkopen. Dit was wederom een perfecte ervaring. In het voortraject nam Floris ons mee in alle overwegingen wat betreft strategie en vraagprijs. Hij werkt samen met een goede fotograaf die echt voor het perfecte plaatje gaat. Floris kent de markt en de makelaars in de omgeving erg goed waardoor hij snel en duidelijk kon handelen toen we in verkoop gingen. In het verkoopproces hield hij ons op de hoogte en was het eindresultaat meer dan geweldig. Floris is een energieke, passievolle makelaar met z’n beide voeten op de grond, een absolute aanrader!”
Bekijk hier deze beoordeling op Funda.

“Deskundig, behulpzaam, en meedenkend! Over het gehele verkooptraject een zeer soepele samenwerking, aanrader!”
Bekijk hier deze beoordeling op Funda.

“Floris van VK Makelaars heeft het geweldig gedaan! Mijn droom huis gevonden en ook voor een strategische prijs verkregen. Floris informeerde duidelijk, toont innitiatief, is diensbaar en bovenal eerlijk en direct. Ik heb VK Makelaars al aan meerdere vrienden en collega’s geadviseerd. Waar de eerste vriend nu ook al een huis aangekocht heeft via FLoris. Floris heeft na deze aankoop ook mijn huidige huis voor een hele mooie prijs verkocht. Zeker aan te raden!”
Bekijk hier deze beoordeling op Funda.

“Floris was ontzettend professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Gedurende en zelfs ná de koop konden we altijd bij hem terecht met vragen. Wat heel erg fijn was, aangezien dit ons eerste huis is.”
Bekijk hier deze beoordeling op Funda.

“VK Makelaars heeft ons geholpen met het kopen van ons eerste huis. Wij kregen deze makelaar getipt door vrienden die zeer tevreden waren. Het bleek een gouden tip, want van begin tot eind (over een periode van ruim 3 maanden) ging Floris vakkundig te werk. Omdat het om ons eerste koophuis ging hadden we veel vragen, hier nam Floris de tijd voor en zorgde dat alles helder was. Resultaat is dat wij ons huis hebben kunnen kopen voor de prijs die wij in gedachten hadden, dus wij zijn dik tevreden!”
Bekijk hier deze beoordeling op Funda.

“Binnen een week een huis gekocht. Na een snelle actie van onze makelaar Floris, hadden we binnen een week 2 bezichtigingen. Voor ons was het tweede huis prefect. Na goed en snel overleg het huis aangekocht onder de vraagprijs. Schakelen tussen ons, de makelaar en de verkopende partij ging heel makkelijk. Onze makelaar had korte lijntje met andere makelaars en andere professionals, zoals onze hypotheekadviseur, de taxateur en de bouwkundige keurder. Snel geregeld en daardoor snel kunnen aankopen.”

“We were looking to buy a house for over a year and we finally found a house that we fell in love with. After a lot of e-emails and calls with the house owners it seemed it would be difficult and negotiations were falling apart. That’s when we were lucky enough to contact Floris van Kuijeren. He was incredibly fast, diligent and pleasant to deal with. He gave honest advice, even if it’s wasn’t what we wanted to hear (which is extremely refreshing!). He handled everything perfectly. We can’t recommend Floris enough. Thanks to him, we went from a situation where a completed sale was a dim possibility to us having our first BBQ in our new home.”

“Floris van VK Makelaars heeft ons heel goed geholpen bij de onderhandeling voor het huis dat we graag wilden hebben. Het zoeken naar een fijn huis konden we zelf wel, maar om het dan ook te krijgen, is niet eenvoudig in deze markt. Floris zat er boven op, liet ons voortdurend weten hoe het er voor stond en adviseerde succesvol over de strategie. Wij raden het zeker aan om VK Makelaars in te schakelen als je op zoek bent naar een huis!!”
Bekijk hier deze beoordeling op Funda.

“Top! De makelaar heeft ons perfect geadviseerd en begeleid. Alle lof voor hem. En wij geven het zeker door aan andere mensen die hun huis willen verkopen in Haarlem.”

“Het contact was heel plezierig, een jong kantoor met jonge enthousiaste en zeer deskundige mensen, die je graag en goed begeleiden. Zeker een aanrader zowel voor de aankoop als verkoop van uw huis “

“Uitstekend contact met hele enthousiaste makelaars die snel reageren op vragen en/of opmerkingen. Er zijn mooie foto’s en plattegronden gemaakt voor de brochure en op Funda voor een hele redelijke prijs”
Bekijk hier deze beoordeling op Funda.

“Ik ben erg blij met de professionele wijze waarop de makelaar mijn woning heeft verkocht. Ik zou ze absoluut aanraden aan iemand die een goede makelaar zoekt.”
Bekijk hier deze beoordeling op Funda.

“Makelaar Floris van Kuijeren heeft meer gedaan dan je van een makelaar zou kunnen verwachten om ons huis te verkopen. Communicatie en dienstverlening zijn helder en zeer goed te noemen. Deze makelaar is zeker de moeite waard om je huis te laten verkopen en wij kunnen deze makelaar zeker aanraden.”

Back To Top