Koninginnebuurt

Haarlem

De buurt van Haarlem met misschien wel de GROOTSTE en MOOISTE huizen van de stad!

Op de grens met Heemstede ligt deze CHIQUE buurt, die geen gebrek kent aan sportverenigingen, restaurants en SCHOLEN. Ligt het niet direct in de buurt zelf, dan ligt het wel heel erg dichtbij. Zo ook het groene park, de HAARLEMMERHOUT. Prachtig groen en ruim park met een theehuis en de KINDERBOERDERIJ, de Houthoeve.

Zo’n beetje alle huizen in deze buurt zijn GEBOUWD tussen 1900 en 1920. Er zijn verschillende STIJLEN terug te vinden als je door de straten loopt. De straten zijn gevuld met statige HERENHUIZEN met fraaie voorgevels. Huizen met KARAKTER en die authenticiteit UITSTRALEN. Nee, het is geen WOORDENKALENDER, maar alleen dit soort WOORDEN kunnen beschrijven wat deze buurt inhoudt. Maak vooral eens GEBRUIK van de gelegenheid om door deze PRACHTIGE buurt te wandelen.

Langs de oostkant ligt de N205 en langs de zuidkant de N208. Wegen die makkelijk te bereiken zijn en die je leiden naar HEEMSTEDE, Haarlem-Noord of richting het oosten, landinwaarts. De STRATEN hier zijn vernoemd naar KONINKLIJKE families, zoals; Julianastraat, Wilhelminapark en de Prins Clausstraat. Dit is tevens het ZUIDELIJKSTE puntje van Haarlem, maar toch nog op FIETSAFSTAND van het centrum.

R

VK Makelaars: jouw persoonlijke makelaar in Haarlem

Wil jij in Haarlem een huis kopen of huren? Of wil je een huis of appartement verkopen in Haarlem? VK Makelaars helpt je hier graag bij.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Huis Verkopen Haarlem

Wil je je huis of appartement verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Huis Verkopen Haarlem of Appartement Verkopen Haarlem.

Huis Verhuren Haarlem

Wilt je jouw huis verhuren? Of wil je jouw appartement verhuren? VK Makelaars is expert op het gebied van huizen verhuren en van appartementen verhuren in Haarlem en omstreken. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan op de volgende link: Huis Verhuren Haarlem of Appartement Verhuren Haarlem.

Huis kopen of huren in de Koninginnebuurt van Haarlem

Wil je een huis verkopen, kopen of juist huren in de Koninginnebuurt van Haarlem? De huizenmarkt in de Koninginnebuurt van Haarlem heeft doorgaans hele snelle doorlooptijden. Huizen staan niet langer dan 3 weken te koop en de prijzen variëren van €4500,- tot €6000,- per m2. De Koninginnebuurt van Haarlem is erg gewild onder gezinnen, ouderen en Amsterdammers. Het is mogelijk om in deze buurt een huis te huren, dan zit je wel aan de rand van de buurt. De huurprijzen in de Koninginnebuurt verschillen tussen de €1500,- en €2500,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Veel zoekers naar een huurhuis slagen niet makkelijk in het vinden van een geschikt huis. Daarom bieden wij als makelaarskantoor ook aanhuur aan. Hierin gaan wij samen op zoek naar een geschikt huurhuis, helpen wij met de onderhandeling en een waterdichte afhandeling. Met name gezinnen maken graag gebruik van VK Makelaars als aanhuur makelaar. Voor meer informatie over verhuren van een woning, klik op Verhuurmakelaar VK Makelaars. Voor meer informatie over hulp bij het huren van een woning klik op Aanhuur Makelaar VK Makelaars.