Van Zeggelenbuurt

Haarlem

Dit is een buurt die voornamelijk bestaat uit huizen. Weinig poespas en duidelijke bouwstijl.

Op FIETSAFSTAND van het centrum is dit een buurt die vooral populair is onder de FORENZEN van Haarlem, die in Amsterdam werken. Via de A200 bereik je HALFWEG en AMSTERDAM binnen 20 minuten. De huizen kunnen vaak wat GEDATEERD zijn en hebben behoefte aan een goede renovatie. Daarom zijn de huizen iets goedkoper per m2 ten opzichte van buurten als de Bomenbuurt.

Binnen maar een paar minuten wandel je het prachtig aangelegde BURGEMEESTER REINALDAPARK in. Daar kan je terecht voor een lekkere pannenkoek met de KINDEREN, maar het is ook een heerlijke plek om te gaan hardlopen, wandelen of fietsen. ZOMERS kan je er zelfs een duik nemen in de FUIKPLAS. Dat kan natuurlijk ook in de winter, maar dat raden we je niet aan.

In deze buurt wonen veel jonge gezinnen. Voor hun zijn dan ook verschillende VOORZIENINGEN binnen handbereik, zoals SCHOLEN, de SPEELTUIN ‘De Papegaai’ en sportvereniging DSK. Dichtbij vind je TWEE STATIONS, centraal station HAARLEM en station HAARLEM SPAARNWOUDE. Vanaf die stations kan je alle kanten op.

R

VK Makelaars: jouw persoonlijke makelaar in Haarlem

Wil jij in Haarlem een huis kopen of huren? Of wil je een huis of appartement verkopen in Haarlem? VK Makelaars helpt je hier graag bij.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Huis Verkopen Haarlem

Wil je je huis of appartement verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Huis Verkopen Haarlem of Appartement Verkopen Haarlem.

Huis Verhuren Haarlem

Wilt je jouw huis verhuren? Of wil je jouw appartement verhuren? VK Makelaars is expert op het gebied van huizen verhuren en van appartementen verhuren in Haarlem en omstreken. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan op de volgende link: Huis Verhuren Haarlem of Appartement Verhuren Haarlem.

Huis kopen of huren in de van Zeggelenbuurt van Haarlem

Wil je een huis verkopen, kopen of juist huren in de van Zeggelenbuurt van Haarlem? De huizenmarkt in de van Zeggelenbuurt van Haarlem heeft doorgaans snelle doorlooptijden. Huizen staan niet langer dan 3 a 4 weken te koop en de prijzen variëren van €3500,- tot €4750,- per m2. De van Zeggelenbuurt van Haarlem is erg gewild onder Amsterdammers, jonge stellen en expats. Ook zijn er beleggers actief welke een appartement kopen in de van Zeggelenbuurt om deze te gaan verhuren. De huurprijzen in de van Zeggelenbuurt verschillen tussen de €1000,- en soms €2000,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Veel zoekers naar een huurhuis slagen niet makkelijk in het vinden van een geschikt huis. Daarom bieden wij als makelaarskantoor ook aanhuur aan. Hierin gaan wij samen op zoek naar een geschikt huurhuis, helpen wij met de onderhandeling en een waterdichte afhandeling. Met name alleenstaanden en expats maken graag gebruik van VK Makelaars als aanhuur makelaar. Voor meer informatie over verhuren van een woning, klik op Verhuurmakelaar VK Makelaars. Voor meer informatie over hulp bij het huren van een woning klik op Aanhuur Makelaar VK Makelaars.