Bentveld

Gemeente Bloemendaal

Omdat het grootste deel van Bentveld bestaat uit de Amsterdamse Waterleidingduinen ligt het in 2 gemeentes.

 Deze DUINEN liggen namelijk in de gemeente Zandvoort. Het andere deel van Bentveld bestaat uit straten waar PRACHTIGE VILLA’S staan. Het is niet groot, maar de villa’s des te groter. Dit deel ligt ook tegen de buurtgemeente AERDENHOUT aan, waar je eenzelfde soort straatbeeld hebt met VILLA’S en VILLA’S.

 Zo dichtbij de duinen, maar toch een BOSRIJK gebied tref je niet zo snel. Met een aantal STRANDPAVILJOENS kan je hier ook nog eens terecht voor een HEERLIJKE warme chocomelk in de WINTER tot een lekker glas wijn in de ZOMER.

 

Voor de voorzieningen als SUPERMARKTEN, scholen en sportverenigingen moet je wel naar Aerdenhout, Zandvoort of Haarlem. Daar is Bentveld te klein voor, maar gelukkig is het allemaal makkelijk te bereiken met zowel OPENBAAR VERVOER als FIETS, scooter of AUTO.

 

R

VK Makelaars: jouw persoonlijke makelaar uit Haarlem

Wil jij in Bentveld een huis kopen of huren? Of wil je een huis verkopen in Bentveld? VK Makelaars helpt je hier graag bij.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Huis Verkopen Bentveld

Wil je je huis verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw huis voor een eerlijk tarief. Voor meer informatie, klik op de volgende link: Huis Verkopen Bentveld.

Huis Verhuren Bentveld

Wil je een huis verhuren in Bentveld? VK Makelaars is expert op het gebied van het verhuren van huizen in Bentveld en omstreken. Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan op de volgende link: Huis Verhuren Bentveld.

Huis kopen in Bentveld

Wil je een huis kopen of verkopen in Bentveld? De huizenmarkt in Bentveld heeft niet zoals in veel steden een hele snelle doorlooptijd, maar als je iets interessants ziet moet je zo snel mogelijk handelen. Dit om te voorkomen dat er toch iemand anders aan de haal gaat met jouw nieuwe huis. De prijzen kunnen variëren van €5200,- tot wel €6500,- per vierkante meter. Bentveld is gewild onder de mensen die in een bosrijke en rustige omgeving willen wonen.

Om een huis te kopen of verkopen in Bentveld adviseren wij iedereen om gebruik te maken van een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar van VK Makelaars. Klik op Aankoopmakelaar VK Makelaars of Verkoopmakelaar VK Makelaars voor meer informatie.