Amsterdam Noord

 

Een deel van de HOOFDSTAD dat aan de andere kant van ’t IJ ligt en tegen Waterland aan.

Waterland dat bestaat onder andere uit PURMEREND, Monnickendam en Landsmeer. Dit deel van AMSTERDAM is compleet vrij van trams, maar sinds kort hebben ze er wel een METRO! Het overige openbaar vervoer bestaat voornamelijk uit BUSSEN. Bij het centraal station kom je gemakkelijk met de VEERPONT!

In Amsterdam Noord is er veel gebouwd de afgelopen jaren. MEERDERE flatgebouwen zijn uit de grond gestampt om de WONINGNOOD in Amsterdam en omstreken op te lossen. Vooralsnog is dat niet gelukt, want woningen zijn er nog steeds te WEINIG. Met zeer ruime PENTHOUSES met UITZICHT over ’t IJ biedt Amsterdam Noord zeker veel LUXE. Het is als een KLEINSCHALIG dorp, maar toch Amsterdam.

Met onder andere het Vliegenbos en het Noorderpark heeft de REGIO Noord leuke PARKEN waar je kan gaan WANDELEN of picknicken. Vanwege het vele WATER rondom kan je ook lekker zwemmen als het weer het toelaat. Vanwege de wat rustigere omgeving van Amsterdam is noord vooral POPULAIR onder de senioren, jonge gezinnen en STELLEN. De verschillende buurten in noord zijn ook VOORZIEN van alle gemakken. Meerdere SUPERMARKTEN, winkels, scholen en SPORTCLUBS. Voor ieder wat WILS.

R

VK Makelaars: jouw persoonlijke makelaar uit Haarlem

Wil jij in Amsterdam Noord een huis kopen? Of wil je een huis verkopen in Amsterdam Noord? VK Makelaars helpt je hier graag bij.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Huis Verkopen Amsterdam Noord

Wil je je huis of appartement verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Huis Verkopen of Huis Aankopen.

Huis Verhuren Amsterdam Noord

Wil je een huis verhuren in Amsterdam Noord? VK Makelaars is expert op het gebied van het verhuren van huizen in Amsterdam en omstreken. Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan op de volgende link: Huis verhuren Amsterdam.

Huis kopen in Amsterdam Noord

Wil je een huis kopen of verkopen in Amsterdam Noord? De huizenmarkt in Amsterdam Noord heeft een hele snelle doorlooptijd, dus als je iets interessants ziet moet je zo snel mogelijk handelen. Dit om te voorkomen dat er iemand anders aan de haal gaat met jouw nieuwe huis. De prijzen kunnen variëren van €3750,- tot wel boven de €4600,- per vierkante meter. Amsterdam Noord is erg populair onder de starters, stellen, expats en echte Amsterdammers.

Om een huis te kopen of verkopen in Amsterdam adviseren wij iedereen om gebruik te maken van een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar van VK Makelaars. Klik op Aankoopmakelaar VK Makelaars of Verkoopmakelaar VK Makelaars voor meer informatie.