Amsterdam Oost 

De grens van Amsterdam Oost aan de westkant wordt bepaald door de rivier de Amstel en aan de noordkant ligt ’t IJ. Dus genoeg water rondom.

De buurten in het OOSTEN van Amsterdam bestaan vooral uit kleinere SMALLE straten met appartement COMPLEXEN. De bewoners zijn voor een GROOT deel al heel erg LANG bewoner, daarnaast komen er vaak STARTERS en STELLEN te wonen.

Vanaf ongeveer het jaar 1900 zijn ze begonnen met het BOUWEN van verschillende WIJKEN in het oosten van AMSTERDAM. De Indische buurt en de Transvaalbuurt zijn daar TWEE voorbeelden van. Een groot deel van het OOSTELIJKE gedeelte van Amsterdam bestaat uit HAVENGEBIED. Met meerdere EILANDEN zoals de Rieteilanden, Borneoeiland en het KNSM eiland, biedt dit deel een BIJZONDERE manier van wonen aan in de GROOTSTE stad van het land. Het deel van IJBURG is geheel nieuw gebouwd in de laatste jaren. Daar hebben ze een mooi STADSTRAND bij aangelegd.

Één van de BEKENDSTE wijken van Amsterdam Oost moet toch wel zijn; BETONDORP. Hier is in de 20ste eeuw de BESTE voetballer geboren die de wereld ooit gekend heeft. Inmiddels is ook het stadion dat iets verderop staat naar hem vernoemd: De JOHAN CRUYFF ARENA.

R

VK Makelaars: jouw persoonlijke makelaar uit Haarlem

Wil jij in Amsterdam Oost een huis kopen? Of wil je een huis verkopen in Amsterdam Noord? VK Makelaars helpt je hier graag bij.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Huis Verkopen Amsterdam Oost

Wil je je huis of appartement verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Huis Verkopen of Huis Aankopen.

Huis Verhuren Amsterdam Oost

Wil je een huis verhuren in Amsterdam Oost? VK Makelaars is expert op het gebied van het verhuren van huizen in Amsterdam en omstreken. Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan op de volgende link: Huis verhuren Amsterdam.

Huis kopen in Amsterdam Oost

Wil je een huis kopen of verkopen in Amsterdam Oost? De huizenmarkt in Amsterdam Oost heeft een hele snelle doorlooptijd, dus als je iets interessants ziet moet je zo snel mogelijk handelen. Dit om te voorkomen dat er iemand anders aan de haal gaat met jouw nieuwe huis. De prijzen kunnen variëren van €3750,- tot wel boven de €4600,- per vierkante meter. Amsterdam Oost is erg populair onder de starters, stellen, expats en echte Amsterdammers.

Om een huis te kopen of verkopen in Amsterdam adviseren wij iedereen om gebruik te maken van een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar van VK Makelaars. Klik op Aankoopmakelaar VK Makelaars of Verkoopmakelaar VK Makelaars voor meer informatie.