Amsterdamsebuurt

Haarlem

Een sfeervolle buurt met zoveel pluspunten!

Het ligt dichtbij het CENTRUM. Op fietsafstand, maar zelfs op WANDELAFSTAND. Het is anno 2020 een erg OPKOMENDE BUURT. Er worden veel woningen gerenoveerd en gerestaureerd. Wat BELANGRIJK is om te weten, is dat nog niet de hele buurt gedaan is, dus als je interesse hebt in een woning hier ADVISEREN wij aan onze klanten om goed na te vragen bij de verkopend makelaar hoe de stand is met de FUNDERING!

Doordat het een buurt is met kleine straatjes en veel SPEELPLEINEN, is de buurt erg in trek bij JONGE GEZINNEN. De kinderen kunnen veilig over straat om samen met vrienden uit de BUURT te spelen. Tevens zijn er meerdere SCHOLEN in en rond de buurt, wat de kinderen naar school brengen erg makkelijk maakt. Naast scholen vind je er veel WINKELS en een klassieke WINKELSTRAAT; Amsterdamstraat. Zodoende is alles binnen handbereik.

Het zal vast niet door de naam komen, maar we merken wel dat deze buurt erg in trek is onder de AMSTERDAMMERS! Dat zal wellicht meer te maken hebben met het feit dat je vanuit de Amsterdamsebuurt, makkelijk de Schipholweg oprijdt en daar vandaar alle mogelijke richtingen op kan. Bijvoorbeeld de richting van AMSTERDAM, ROTTERDAM, SCHIPHOL, DEN HAAG, UTRECHT, ALKMAAR of AMERSFOORT.

R

VK Makelaars: jouw persoonlijke makelaar in Haarlem

Wil jij in Haarlem een huis kopen of huren? Of wil je een huis of appartement verkopen in Haarlem? VK Makelaars helpt je hier graag bij.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Huis Verkopen Haarlem

Wil je je huis of appartement verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Huis Verkopen Haarlem of Appartement Verkopen Haarlem.

Huis Verhuren Haarlem

Wilt je jouw huis verhuren? Of wil je jouw appartement verhuren? VK Makelaars is expert op het gebied van huizen verhuren en van appartementen verhuren in Haarlem en omstreken. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan op de volgende link: Huis Verhuren Haarlem of Appartement Verhuren Haarlem.

Huis kopen of huren in de Amsterdamsebuurt van Haarlem

Wil je een huis verkopen, kopen of juist huren in de Amsterdamsebuurt van Haarlem? De huizenmarkt in Haarlem heeft doorgaans hele snelle doorlooptijden. Huizen staan niet langer dan 2 a 3 weken te koop en de prijzen variëren van €3500,- tot €5000,- per m2. De Amsterdamsebuurt van Haarlem is erg gewild onder Amsterdammers en jonge gezinnen. In de Amsterdamsebuurt kan je zowel een appartement huren als kopen, maar er zijn ook genoeg woonhuizen. Ook zijn er veel beleggers actief welke een appartement kopen om deze te gaan verhuren. De huurprijzen in de Amsterdamsebuurt verschillen tussen de €1000,- en soms wel €1800,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Veel zoekers naar een huurhuis slagen niet makkelijk in het vinden van een geschikt huis. Daarom bieden wij als makelaarskantoor ook aanhuur aan. Hierin gaan wij samen op zoek naar een geschikt huurhuis, helpen wij met de onderhandeling en een waterdichte afhandeling. Wij adviseren iedereen om gebruik te maken van VK Makelaars als aanhuur makelaar. Voor meer informatie over verhuren van een woning, klik op Verhuurmakelaar VK Makelaars. Voor meer informatie over hulp bij het huren van een woning klik op Aanhuur Makelaar VK Makelaars.