Het Centrum

Haarlem

Fantastische plek om te wonen als je houdt van GEZELLIGHEID, RESTAURANTS, LUNCHROOMS, TERRASSEN en nog zoveel meer.

Vlakbij het STATION en goede verbindingen met het openbaar vervoer naar SCHIPHOL, AMSTERDAM en UTRECHT bijvoorbeeld. Maar eigenlijk wil je helemaal niet meer weg uit Haarlem, als je gezien hebt wat het allemaal te bieden heeft.

Haarlem centrum heeft monumentale panden en hofjes die je allemaal kan bezichtigen en zelfs kan bewonen. Of het nou aan het prachtige SPAARNE is of in het HOFJE IN DEN GROENEN TUIN, in het hart van het centrum. In het centrum zijn er een aantal sfeervolle plekken, zoals de GROTE MARKT, de BOTERMARKT en de OUDE GROENMARKT. Rond deze markten vind je veel leuke koffiezaakjes met enthousiast personeel die graag hun mooiste Latte Machiato voor je maken.

Na de koffie wandel je lekker verder en biedt het centrum een GROOT AANBOD aan winkels met grote merken en kleine merken. Voor ieder wat wils. Deze stad zorgt ervoor dat mensen helemaal niet via internet willen winkelen, HIER GA JE GEWOON GRAAG NAAR TOE!

R

VK Makelaars: jouw persoonlijke makelaar in Haarlem

Wil jij in Haarlem een huis kopen of huren? Of wil je een huis of appartement verkopen in Haarlem? VK Makelaars helpt je hier graag bij.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Huis Verkopen Haarlem

Wil je je huis of appartement verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Huis Verkopen Haarlem of Appartement Verkopen Haarlem.

Huis Verhuren Haarlem

Wilt je jouw huis verhuren? Of wil je jouw appartement verhuren? VK Makelaars is expert op het gebied van huizen verhuren en van appartementen verhuren in Haarlem en omstreken. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan op de volgende link: Huis Verhuren Haarlem of Appartement Verhuren Haarlem.

Huis kopen of huren in het centrum van Haarlem

Wil je een woning verkopen, kopen of juist huren in het centrum van Haarlem? De huizenmarkt in Haarlem heeft doorgaans hele snelle doorlooptijden. Huizen staan niet langer dan 3 weken te koop en de prijzen variëren van €4000,- tot €6000,- per m2. Het centrum van Haarlem is erg gewild onder Amsterdammers, jonge stellen en expats. De meeste zoekers in het centrum van Haarlem huren of kopen een appartement. Ook zijn er veel beleggers actief welke een appartement kopen in het centrum om deze te gaan verhuren. De huurprijzen in het centrum verschillen tussen de €1200,- en soms wel €3000,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Veel zoekers naar een huurhuis slagen niet makkelijk in het vinden van een geschikt huis. Daarom bieden wij als makelaarskantoor ook aanhuur aan. Hierin gaan wij samen op zoek naar een geschikt huurhuis, helpen wij met de onderhandeling en een waterdichte afhandeling. Met name expats maken graag gebruik van VK Makelaars als aanhuur makelaar. Voor meer informatie over verhuren van een woning, klik op Verhuurmakelaar VK Makelaars. Voor meer informatie over hulp bij het huren van een woning klik op Aanhuur Makelaar VK Makelaars.