Wateringen

Wateringen

Wateringen is een plaats met +/- 16.000 inwoners in de gemeente Westland en n de Nederlandse provincie Zuid-Holland.

De Haagse Vinex-wijk Wateringse Veld grenst aan Wateringen en is gebouwd op voormalig gebied van de gemeente Wateringen dat in 1994 door de gemeente Den Haag geannexeerd is.

In het gezellige Wateringen dorp zijn alle voorzieningen voorhanden met een fijn winkelcentrum met wekelijkse markt, mooie grote groenvoorzieningen, historische kerkgebouwen en allerlei bestaande en onlangs nieuwgebouwde woningen in diverse prijscategorieën. Het dorp heeft tevens een eigen voetbalclub, Velo, waar jong en oud kunnen trainen.

R

VK Makelaars: jouw persoonlijke makelaar uit Haarlem, Amsterdam en Den Haag

Wil jij in Wateringen een huis kopen? Of wil je een huis verkopen in Wateringen? VK Makelaars helpt je hier graag bij.

Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze informatieve pagina aankoopmakelaar Wateringen. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Huis Verkopen Wateringen

Wil je je huis verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Verkoopmakelaar Wateringen.

Huis Verhuren Wateringen

Wil je een huis verhuren in Wateringen? VK Makelaars is expert op het gebied van huizen verhuren in Wateringen en omstreken. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Verhuurmakelaar Wateringen.