Makelaar Loosduinen

Jouw makelaar in Loosduinen

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare makelaar in Loosduinen? Bij VK Makelaars begrijpen wij dat het kopen of verkopen van een woning een belangrijke stap is in je leven. Ons team van deskundige makelaars staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van dit proces, met diepgaande kennis van de lokale markt en een persoonlijke benadering die is afgestemd op uw unieke wensen en behoeften.

Bij VK Makelaars streven wij naar maximale klanttevredenheid door een professionele en transparante werkwijze. Ons team staat voor u klaar met advies op maat, zodat u zorgeloos uw droomwoning in Loosduinen kunt vinden of uw huidige woning succesvol kunt verkopen.

Buurtinformatie over Loosduinen:

Loosduinen, een prachtige en historische wijk in Den Haag, biedt een unieke mix van stedelijke voorzieningen en een dorpse charme. Oorspronkelijk is Loosduinen als tuinbouwdorp ontstaan in Den Haag. Met Kijkduin als een kleinschalige gezellige badplaats. Het stadsdeel Loosduinen bestaat uit de volgende wijken met +/- 48.000 inwoners.

  • Loosduinen
  • Kraayenstein
  • Kijkduin en Ockenburgh
  • Bohemen & Meer en Bos
  • Waldeck

Het is een divers en gezellig stadsdeel voor wat betreft bebouwing en type woningen. De lokale badplaats Kijkduin wordt de laatste jaren stapsgewijs vernieuwd met een nieuw boulevard en nieuwbouwappartementen die uitkijken op de zee. Ook de nieuwbouwwijk Vroondaal te Madestein, genoemd naar het recreatiegebied Madestein, is noemenswaardig. Voor wat betreft het nieuwbouw zijn er veelal karakteristieke jaren 30 stijl architectuur woningen gerealiseerd. U vindt er herenhuizen, vrijstaande villa’s en luxe appartementen in een zeer groene omgeving en het strand op fietsafstand.

Wil je meer specifieke buurt informatie over de Haagse stadsdelen zoals Loosduinen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag bij met uw plannen voor verhuur, aankoop en verkoop in Loosduinen en de naast gelegen gemeenten in Den Haag!

 

Onze diensten als makelaar in Loosduinen:

R

Aankoopmakelaar Loosduinen

Wil jij in Loosduinen een huis kopen? VK Makelaars helpt je hier graag bij. Voor meer informatie kan je ook onze Aankoopmakelaar Den Haag pagina bezoeken!

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Verkoopmakelaar Loosduinen

Wil je je huis in Loosduinen verkopen? VK Makelaars kan het gehele verkooptraject verzorgen. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Verkoopmakelaar Den Haag.

Verhuurmakelaar Loosduinen

Wil je een huis verhuren in Loosduinen? VK Makelaars is expert op het gebied van huizen verhuren in Loosduinen en omstreken. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Verhuurmakelaar Den Haag.