Stadsdeel Loosduinen

Stadsdeel Loosduinen

Oorspronkelijk is Loosduinen als tuinbouwdorp ontstaan in Den Haag. Met Kijkduin als een kleinschalige gezellige badplaats. Het stadsdeel Loosduinen bestaat uit de volgende wijken met +/- 48.000 inwoners.

  • Loosduinen
  • Kraayenstein
  • Kijkduin en Ockenburgh
  • Bohemen & Meer en Bos
  • Waldeck

Het is een divers en gezellig stadsdeel voor wat betreft bebouwing en type woningen. De lokale badplaats Kijkduin wordt de laatste jaren stapsgewijs vernieuwd met een nieuw boulevard en nieuwbouwappartementen die uitkijken op de zee. Ook de nieuwbouwwijk Vroondaal te Madestein, genoemd naar het recreatiegebied Madestein, is noemenswaardig. Voor wat betreft het nieuwbouw zijn er veelal karakteristieke jaren 30 stijl architectuur woningen gerealiseerd. U vindt er herenhuizen, vrijstaande villa’s en luxe appartementen in een zeer groene omgeving en het strand op fietsafstand.

R

VK Makelaars: jouw persoonlijke makelaar uit Haarlem, Amsterdam en Den Haag

Wil jij in Den Haag een huis kopen? Of wil je een huis verkopen in Den Haag? VK Makelaars helpt je hier graag bij.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Huis Verkopen Den Haag

Wil je je huis verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Huis Verkopen.

Huis Verhuren Den Haag

Wil je een huis verhuren in Den Haag? VK Makelaars is expert op het gebied van huizen verhuren in Den Haag en omstreken. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op.