Onderhandel hulp

Wij maken een offerte op basis van jouw wensen!

Courtage volledig op basis van no cure no pay

 

Voor iedereen die goed weet wat hij/zij wil, maar hulp nodig heeft om succesvol de deal te maken. Je vindt zelf je droomhuis en wij gaan je helpen met een slimme en succesvolle aankoop ervan! Als we een huis aangekocht hebben, helpen we je met de koopakte checken en krijg je van ons advies in alle zaken die er bij komen kijken (bouwkundige keuring, taxatie, financiering, etc). Tijdens het gehele traject blijven wij jouw adviseur. Deze dienst is volledig op basis van no cure no pay. Dus geen huis gekocht = geen makelaarskosten.

Let op: wij gaan bij deze service dus NIET met je mee om het huis te bezichtigen en kunnen je daardoor geen bouwkundig of juridisch advies geven. Het gaat om de onderhandeling.

Zo werkt onze onderhandel begeleiding

U

1. Jij vindt je droomhuis

Dit doe je via de reguliere woningwebsites zoals Funda.

2. Je gaat zelf het huis bezichtigen

Ben je enthousiast en wil je ervoor gaan, dan neem je direct contact met ons op en vertel je wat de stand is.

3. Waardebepaling en bieding

Wij maken een waardebepaling van het huis, bereiden een gerichte bieding voor en (na overleg met jou) voeren wij de onderhandeling om het huis succesvol aan te kopen. Geen huis gekocht? Geen makelaarskosten.

Z

4. Wij zijn er voor je

Wij controleren de koopakte voor je en helpen je waar nodig bij de notariskeuze, bouwkundige keuring en taxatie. Wij blijven het gehele traject jouw adviseur daar waar je vragen hebt of advies nodig hebt.

Welke regio’s bedienen wij?

 

Het unieke van VK Makelaars is, is het feit dat wij als aankoopmakelaar ondersteuning aanbieden ook buiten onze eigen regio. Wij vinden dat iedereen in Nederland recht heeft op een goede en slimme aankoophulp en wij bieden dit dus aan!

  Klik hieronder op een regio bij jou in de buurt om meer specifieke informatie te krijgen. Een overzicht van onze aangekochte huizen kan je hier zien.

  Een grip uit onze populairste regio’s in Noord-Holland waar wij op focussen als aankoopmakelaar:

  Een grip uit onze populairste regio’s in Zuid-Holland waar wij op focussen als aankoopmakelaar:

  Blogs

  Klaar om jouw droomhuis te kopen?

  Laten we kennis maken

  Wij zijn je graag van dienst. Kopje koffie inplannen?