Ramplaankwartier

Haarlem

Een sfeervolle en RUSTIGE buurt aan de westkant van Haarlem. 

Een buurt die erg KINDVRIENDELIJK is en vooral bestaat uit straten met eengezinswoningen. Rondom zijn er meerdere BASISSCHOLEN in de buurt, speelplaatsen en veel mooie NATUUR, die ruimte biedt aan GEZINNEN waarvan de kinderen lekker vrij kunnen SPELEN. Elswout is een mooi voorbeeld daarvan, omringd door de bollenvelden.

Binnen het Ramplaankwartier zijn er MEERDERE buurtwinkels, supermarkten en restaurants. De wijk is van alle GEMAKKEN voorzien. Voor een fijne STRANDWANDELING hoef je ook niet ver te reizen, want het strand van BLOEMENDAAL is maar 6,1 kilometer van je verwijderd. Mocht je voor werk of familie ergens heen moeten met de auto, geen probleem. De N200 en N208 zijn vlakbij en brengen naar het Noorden, Oosten en Zuiden van ons land.

Zorg jij voor de NATUUR en heb je GEEN auto? Stations Haarlem en Overveen zijn op FIETSAFSTAND te bereiken. Nabij het Ramplaankwartier bevindt zich OVERVEEN. Een leuk kleinschalig dorpje wat een leuke winkelstraat heeft, een grotere supermarkt en rondom bevinden zich meerdere sportverenigingen. Zo’n beetje ALLES is met de fiets te bereiken!

R

VK Makelaars: jouw persoonlijke makelaar in Haarlem

Wil jij in Haarlem een huis kopen of huren? Of wil je een huis of appartement verkopen in Haarlem? VK Makelaars helpt je hier graag bij.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Huis Verkopen Haarlem

Wil je je huis of appartement verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Huis Verkopen Haarlem of Appartement Verkopen Haarlem.

Huis Verhuren Haarlem

Wilt je jouw huis verhuren? Of wil je jouw appartement verhuren? VK Makelaars is expert op het gebied van huizen verhuren en van appartementen verhuren in Haarlem en omstreken. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan op de volgende link: Huis Verhuren Haarlem of Appartement Verhuren Haarlem.

Huis kopen of huren in het Ramplaankwartier van Haarlem

Wil je een huis verkopen, kopen of juist huren in het Ramplaankwartier van Haarlem? De huizenmarkt in Haarlem heeft doorgaans hele snelle doorlooptijden. Huizen staan niet langer dan 3 a 4 weken te koop en de prijzen variëren van €4500,- tot €6500,- per m2. Het Ramplaankwartier van Haarlem is erg gewild onder gezinnen en ouderen. Tevens worden er ruime woonhuizen verhuurd in deze buurt, waarbij de huurprijs ligt tussen de €1500,- en soms wel €3000,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Veel zoekers naar een huurhuis slagen niet makkelijk in het vinden van een geschikt huis. Daarom bieden wij als makelaarskantoor ook aanhuur aan. Hierin gaan wij samen op zoek naar een geschikt huurhuis, helpen wij met de onderhandeling en een waterdichte afhandeling. Voor meer informatie over verhuren van een woning, klik op Verhuurmakelaar VK Makelaars. Voor meer informatie over hulp bij het huren van een woning klik op Aanhuur Makelaar VK Makelaars.