Makelaar Escamp

Jouw betrouwbare makelaar in Escamp

Ben jij op zoek naar een ervaren en betrouwbare makelaar in Escamp? Bij ons staat jouw tevredenheid voorop. Met jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt van Escamp, bieden wij een breed scala aan diensten aan om aan al jouw behoeften te voldoen. Of je nu een woning wilt kopen, verkopen, verhuren of een taxatie nodig hebt, wij begeleiden je door het hele proces met deskundigheid en persoonlijke aandacht.

Onze diepgaande kennis van de lokale markt stelt ons in staat om jou het beste advies te geven en de beste deals te vinden. Wij begrijpen dat elke klant uniek is, en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke wensen en eisen

Buurtinformatie over Escamp:

Uitbreiding naar het zuiden van Den Haag, het deel dat het dichtst bij het centrum ligt tot en met het mooie Zuiderpark is ook ontworpen door Berlage. Daarachter volgt een naoorlogs deel en in het zuidwesten de VINEX-locatie Wateringse Veld richting het Westlandse dorp Wateringen.

De volgende wijken behoren tot dit stadsdeel met een totaal inwonersaantal van 120.000:

  • Bouwlust en Vrederust
  • Leyenburg
  • Moerwijk & Zuiderpark
  • Morgenstond
  • Rustenburg en Oostbroek
  • Wateringse Veld

Escamp werd grotendeels gebouwd na de Tweede Wereldoorlog. Uit opgravingen blijkt dat het gebied tot de oudst bewoonde streken van Den Haag behoort. De woningbouwcorporaties hebben veel bezit in Escamp, vooral in de naoorlogse wijken Moerwijk, Morgenstond, Bouwlust en Vrederust. De huursector maakt op dit moment grotendeels plaats voor koopwoningen.

Door de toevoeging van de Vinex-wijk Wateringse Veld is Escamp het stadsdeel met de meeste inwoners. Sinds 2009 is het Wateringse Veld volledig bewoond met groene kindvriendelijke wijken en diverse type woningen. Wil je aan de rand van de stad wonen, dan is Wateringse Veld een prima keuze met alle voorzieningen binnen handbereik.

Wil je meer specifieke buurt informatie over de Haagse stadsdelen zoals Escamp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag bij met uw plannen voor verhuur, aankoop en verkoop in Escamp en de naast gelegen gemeenten in Den Haag!

 

Onze diensten als makelaar in Escamp:

R

Aankoopmakelaar Escamp

Wil jij in Escamp een huis kopen? VK Makelaars helpt je hier graag bij. Voor meer informatie kan je ook onze Aankoopmakelaar Den Haag pagina bezoeken!

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Verkoopmakelaar Escamp

Wil je je huis in Escamp verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Verkoopmakelaar Den Haag.

Verhuurmakelaar Escamp

Wil je een huis verhuren in Escamp? VK Makelaars is expert op het gebied van huizen verhuren in Den Haag en omstreken. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Verhuurmakelaar Den Haag.