Stadsdeel Leidschenveen en Ypenburg

Stadsdeel Leidschenveen en Ypenburg

De twee VINEX-locaties Leidschenveen en Ypenburg vormen samen een stadsdeel, ontstaan sinds eind negentiger jaren vorige eeuw.

Leidschenveen en Ypenburg zijn twee van de zeven Vinex-wijken in de regio Haaglanden.

In deze stadsdeel vind je veel kindvriendelijke buurten met uiteenlopende type huizen kenmerkend voor een VINEX-locatie met daarbij alle denkbare voorzieningen in de buurt.

 

De volgende wijken zijn er in Leidenschenveen-Ypenburg met +/- 40.000 inwoners.

 • Forepark
 • Leidschenveen
 • Ypenburg
 • Hoornwijk

  Het stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg is slechts via een smalle strook grond verbonden met de rest van de gemeente Den Haag en ligt aan de overzijde van de snelweg A4 en tegen A12 richting Zoetermeer. Desondanks is het Centrum van Den Haag gemakkelijk met de fiets en/of OV bereikbaar.

  R

  VK Makelaars: jouw persoonlijke makelaar uit Haarlem, Amsterdam en Den Haag

  Wil jij in Den Haag een huis kopen? Of wil je een huis verkopen in Den Haag? VK Makelaars helpt je hier graag bij.

  Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

  Huis Verkopen Den Haag

  Wil je je huis verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Huis Verkopen.

  Huis Verhuren Den Haag

  Wil je een huis verhuren in Den Haag? VK Makelaars is expert op het gebied van huizen verhuren in Den Haag en omstreken. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op.