Bomenbuurt

Haarlem

De mooiste buurt van Haarlem-Noord.

Maar niet alleen de MOOISTE, maar ook zeker een hele FIJNE buurt om te wonen. Doordat er niet een grote, drukke weg door deze buurt loopt, heb je het gevoel dat je in een RUSTIGE WIJK staat. Maar in deze wijk wonen toch aardig wat mensen, wat vooral komt doordat er veel GEZINNEN wonen. De grens tussen OOST en WEST wordt bepaald door de scheidingslijn ‘De Marnixstraat’. Dit is de enige grotere weg, maar nog steeds niet heel druk.

Met MEERDERE PARKEN rondom de buurt, heb je veel keus om een lekkere OCHTENDWANDELING te maken, te gaan HARDLOPEN of eventueel de HOND UIT TE LATEN. Voor KINDEREN is het een fijne buurt om te wonen, omdat er veel kinderen wonen en meerdere SCHOLEN in de buurt zijn.

Via de Rijksstraatweg kom je gemakkelijk terecht in andere delen van de stad Haarlem. Aan deze straat vind je veel WINKELS en meerdere SUPERMARKTEN. De LEUKE winkelstraat GENERAAL CRONJE is ook vlakbij gelegen. Een straat waar je terecht kan voor een lekkere lunch of goede kop koffie.

R

VK Makelaars: jouw persoonlijke makelaar in Haarlem

Wil jij in Haarlem een huis kopen of huren? Of wil je een huis of appartement verkopen in Haarlem? VK Makelaars helpt je hier graag bij.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Huis Verkopen Haarlem

Wil je je huis of appartement verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Huis Verkopen Haarlem of Appartement Verkopen Haarlem.

Huis Verhuren Haarlem

Wilt je jouw huis verhuren? Of wil je jouw appartement verhuren? VK Makelaars is expert op het gebied van huizen verhuren en van appartementen verhuren in Haarlem en omstreken. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan op de volgende link: Huis Verhuren Haarlem of Appartement Verhuren Haarlem.

Huis kopen of huren in de Bomenbuurt van Haarlem

Wil je een huis verkopen, kopen of juist huren in de Bomenbuurt van Haarlem? De huizenmarkt in de Bomenbuurt van Haarlem heeft doorgaans hele snelle doorlooptijden. Huizen staan hier vaak niet langer dan 3 weken te koop of te huur en de prijzen variëren van €4000,- tot €5500,- per m2. De Bomenbuurt van Haarlem is erg gewild onder Amsterdammers, gezinnen en ouderen. De meeste zoekers in de Bomenbuurt van Haarlem kopen een huis. De huurprijzen in de Bomenbuurt verschillen tussen de €1200,- en soms wel €2500,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Veel zoekers naar een huurhuis slagen niet makkelijk in het vinden van een geschikt huis. Daarom bieden wij als makelaarskantoor ook aanhuur aan. Hierin gaan wij samen op zoek naar een geschikt huurhuis, helpen wij met de onderhandeling en een waterdichte afhandeling. Voor meer informatie over verhuren van een woning, klik op Verhuurmakelaar VK Makelaars. Voor meer informatie over hulp bij het huren van een woning klik op Aanhuur Makelaar VK Makelaars.