Amsterdam Zuid

 

Het CHIQUE stadsdeel van Amsterdam. Hier staan met regelmaat huizen die te koop zijn voor meer dan 1 MILJOEN euro.

Met de hoogte vierkante METERPRIJS (rond de €7000,- per m2) van Amsterdam is dit met uitstek niet alleen het CHIQUE deel, maar ook het DUURSTE gedeelte van de HOOFDSTAD. Dit zie je tevens terug op straat als je kijkt naar het soort winkels en RESTAURANTS, maar ook aan het SOORT auto’s wat in de straten geparkeerd staat.

Met straten als de P.C. HOOFTSTRAAT en de van Baerlestraat is er een groot aanbod aan winkels. Veel TOERISTEN komen hierop af om vooral te WINDOW shoppen. Want met merken als LOUIS Vuitton, Prada en Versace zijn er wel mooie winkels, maar moet je ABSOLUUT een flink gevulde portemonnee hebben om hier met een tasje de deur uit te lopen. Naast winkels staat hier het OKURA Hotel (5 sterren, 1 van de MOOISTE hotels van de stad).

Met de AUTHENTIEKE bouwstijl, die anders is dan in andere delen van Amsterdam, zie je hier veel mooie HOGE herenhuizen. Daarnaast staan er in dit deel van Amsterdam een aantal leuke MUSEA, het CONCERTGEBOUW, het Olympisch Stadion en zijn er een aantal LEUKE parken zoals het Beatrixpark, Sarphatipark en natuurlijk het wereldberoemde VONDELPARK. Het is heerlijk VERTOEVEN in dit deel van Amsterdam!

R

VK Makelaars: jouw persoonlijke makelaar uit Haarlem

Wil jij in Amsterdam Zuid een huis kopen? Of wil je een huis verkopen in Amsterdam Zuid? VK Makelaars helpt je hier graag bij.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Huis Verkopen Amsterdam Zuid

Wil je je huis of appartement verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Huis Verkopen of Huis Aankopen.

Huis Verhuren Amsterdam Zuid

Wil je een huis verhuren in Amsterdam Zuid? VK Makelaars is expert op het gebied van het verhuren van huizen in Amsterdam en omstreken. Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan op de volgende link: Huis verhuren Amsterdam.

Huis kopen in Amsterdam Zuid

Wil je een huis kopen of verkopen in Amsterdam Zuid? De huizenmarkt in Amsterdam Zuid heeft een hele snelle doorlooptijd, dus als je iets interessants ziet moet je zo snel mogelijk handelen. Dit om te voorkomen dat er iemand anders aan de haal gaat met jouw nieuwe huis. De prijzen liggen over het algemeen hoger dan in de rest van de stad en komen makkelijk boven de €6000,- per vierkante meter. Amsterdam Zuid is erg populair onder de rijkere expats, goed verdienende Nederlanders en BN’ers.

Om een huis te kopen of verkopen in Amsterdam adviseren wij iedereen om gebruik te maken van een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar van VK Makelaars. Klik op Aankoopmakelaar VK Makelaars of Verkoopmakelaar VK Makelaars voor meer informatie.