Stadsdeel Haagse Hout

Stadsdeel Haagse Hout

Ten noorden van het centrum is het Haagse hout een statig stadsdeel. Met +/- 42.000 inwoners bestaat het Haagse Hout uit de volgende wijken:

  • Mariahoeve en Marlot
  • Bezuidenhout
  • Haagse Bos
  • Benoordenhout

Het Haagse Bos is veruit het grootste groengebied met het Paleis Huis ten Bosch, het woonpaleis van de Koning en zijn gezin. Dit langgerekte stadsbos verdeelt Haagse Hout in tweeën: Benoordenhout aan de ene kant en Bezuidenhout en Mariahoeve en Marlot aan de andere kant.

In Benoordenhout zijn er rustige kindvriendelijke woongebieden met rijtjeswoningen, herenhuizen, twee-onder-een-kappers en vrijstaande huizen. Veelal gebouwd voor de Tweede wereldoorlog.

In Bezuidenhout daarentegen zijn er veel gezellige straten met winkels en horecazaken. Er zijn van oudsher veelal appartementen en maisonnettes qua woningen en in de laatste jaren is er redelijk wat nieuwbouw gerealiseerd. Kortom, een leuk stukje Den Haag dat tegen het Centrum aanligt.

R

VK Makelaars: jouw persoonlijke makelaar uit Haarlem, Amsterdam en Den Haag

Wil jij in Den Haag een huis kopen? Of wil je een huis verkopen in Den Haag? VK Makelaars helpt je hier graag bij.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Huis Verkopen Den Haag

Wil je je huis verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Huis Verkopen.

Huis Verhuren Den Haag

Wil je een huis verhuren in Den Haag? VK Makelaars is expert op het gebied van huizen verhuren in Den Haag en omstreken. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op.