Kleverpark

Haarlem

Een ruim opgezette wijk met veel hoge en mooi afgewerkte HERENHUIZEN, maar ook met lagere eengezinswoningen in GEZELLIGE en RUSTIGE straten.

Veel van de huizen zijn rond 1900 gebouwd en dat straalt het uit ook. Het Kleverpark ligt ten noorden van het CENTRUM van Haarlem, wat met de fiets binnen 10 minuten te bereiken is. Het is een KINDVRIENDELIJKE buurt, waar meerdere plekken zijn voor kinderen om te SPELEN.

Je vindt hier genoeg winkels, koffiezaakjes, DOE-HET-ZELF-ZAKEN en kinderopvangcentra om helemaal je buurt niet uit te hoeven. Toch FIETS je gemakkelijk naar de Schotersingel, waar je zo op je BOOTJE kan stappen en door de RIVIEREN en GRACHTEN kan varen van Haarlem. Mocht het nog eens gaan vriezen, kan je er zelfs gaan SCHAATSEN!

Omdat de Kleverparkbuurt centraal ligt in Haarlem, zit je VLAKBIJ het centrum, het station, de buurten in het noorden van Haarlem en de STRANDEN van Bloemendaal en Zandvoort. Dat is toch lekker VERTOEVEN. Via de N200 en N208, vertrek je makkelijk richting het noorden, het oosten of het zuiden van Nederland.

R

VK Makelaars: jouw persoonlijke makelaar in Haarlem

Wil jij in Haarlem een huis kopen of huren? Of wil je een huis of appartement verkopen in Haarlem? VK Makelaars helpt je hier graag bij.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Huis Verkopen Haarlem

Wil je je huis of appartement verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Huis Verkopen Haarlem of Appartement Verkopen Haarlem.

Huis Verhuren Haarlem

Wilt je jouw huis verhuren? Of wil je jouw appartement verhuren? VK Makelaars is expert op het gebied van huizen verhuren en van appartementen verhuren in Haarlem en omstreken. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan op de volgende link: Huis Verhuren Haarlem of Appartement Verhuren Haarlem.

Huis kopen of huren in het centrum van Haarlem

Wil je een huis verkopen, kopen of juist huren in de Kleverparkbuurt van Haarlem? De huizenmarkt in de Kleverparkbuurt van Haarlem heeft doorgaans hele snelle doorlooptijden. Huizen staan niet langer dan 3 weken te koop en de prijzen variëren van €4200,- tot €5800,- per m2. Kleverparkbuurt van Haarlem is erg gewild onder gezinnen, expats en Amsterdammers. De meeste zoekers in de Kleverparkbuurt van Haarlem huren of kopen een huis, maar er zijn ook appartementen. Ook zijn er beleggers actief welke een appartement kopen in de Kleverparkbuurt om deze te gaan verhuren. De huurprijzen van deze huizen verschillen tussen de €1250,- en soms wel €2800,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Veel zoekers naar een huurhuis slagen niet makkelijk in het vinden van een geschikt huis. Daarom bieden wij als makelaarskantoor ook aanhuur aan. Hierin gaan wij samen op zoek naar een geschikt huurhuis, helpen wij met de onderhandeling en een waterdichte afhandeling. Met name gezinnen en expats maken graag gebruik van VK Makelaars als aanhuur makelaar. Voor meer informatie over verhuren van een woning, klik op Verhuurmakelaar VK Makelaars. Voor meer informatie over hulp bij het huren van een woning klik op Aanhuur Makelaar VK Makelaars.