Betrouwbare partners

Dit kunnen wij aanraden

 

Onderstaand vind u de partners met wie wij graag samenwerken en welke wij u oprecht kunnen aanbevelen.

Hypotheekadviseur 

Hypotheekrente.nl

De kans van slagen bij een succesvolle aankoop is voor een belangrijk deel ook afhankelijk van een goede hypotheekadviseur. Een betrouwbare partner die ALTIJD bereikbaar is, DIRECT voor de klant aan de gang gaat, SNEL WERKT, de BESTE DEAL weet te vinden en waar je ALTIJD op kan bouwen. Hypotheekrente.nl is die partner. Gegarandeerd een tussenpersoon waar wij ons hand voor in het vuur durven steken!

Verkoopstyling

Insight Your Home is professioneel verkoopstyling- en uitruimbedrijf. Onze diensten omvatten styling, meubelverhuur, 3D visualisaties en uitruimen van woningen. Het stylen incl. meubelverhuur om ervoor te zorgen dat uw huis, flat, loft of appartement snel en voor de best mogelijke prijs wordt verkocht.

Staat de woning leeg en is het in een staat van achterstallig onderhoud of gedateerd? Met onze 3D visualisaties kunnen we het volledige potentieel tonen aan toekomstige kopers.
Of het nu op foto’s, online of tijdens een bezichtiging is, een goed gepresenteerd pand trekt direct meer belangstelling en wordt uiteindelijk sneller verkocht voor een hogere prijs.

Verkoopstyling

Verkoopstyling loont! De verkoopwaarde van uw woning kan aantoonbar vergroot worden met verkoopstyling. De zussen Merel en Martinthe van Kalter&Kalters zijn creatieve wonders als het gaat om een woning aantrekkelijk maken voor de verkoop (of verhuur). Ze zijn snel, flexibel, zeer klantgericht en werken heel doelgericht. Geen fratsen, wel maximaal resultaten!

Energie vergelijken

Een nieuwe woning betekent vaak ook een nieuwe energiecontract. Easyswitch is een hele prettige partij waar u snel, makkelijk en onafhankelijk het scherpste energiecontract kunt afsluiten.

Waar kunnen wij je bij helpen?

Laten we kennis maken

Wij zijn je graag van dienst. Kopje koffie inplannen?