skip to Main Content

Alle zorgen uit handen met VK Makelaars

Een woning verkopen of aankopen doet u hooguit een paar keer in uw leven. Het gaat altijd om een groot geldbedrag en erg komt heel erg veel bij kijken. Bij VK makelaars nemen wij alle zorgen voor u uit handen en zorgen altijd voor het beste resultaat. Behoefte aan vrijblijvend advies of zin om even te sparren? Bel of mail ons dan direct, wij zitten voor u klaar.

In contact komen met VK Makelaars

Email: info@vkmakelaars.nl
Telefoon: 023-2052296
Adres: A. Hofmanweg 5A, 2031BH, Haarlem

Onze locatie

Betrouwbare partners

Onderstaand vind u de partners met wie wij graag samenwerken en welke wij u oprecht kunnen aanbevelen.

De kans van slagen bij een succesvolle aankoop is voor een belangrijk deel ook afhankelijk van een goede hypotheekadviseur. Een betrouwbare partner die ALTIJD bereikbaar is, DIRECT voor de klant aan de gang gaat, SNEL WERKT, de BESTE DEAL weet te vinden en waar je ALTIJD op kan bouwen. Poundwise is die partner. Gegarandeerd een tussenpersoon waar wij ons hand voor in het vuur durven steken!

Vraag hier vrijblijvend een afspraak aan.

Verkoopstyling loont! De verkoopwaarde van uw woning kan aantoonbar vergroot worden met verkoopstyling. De zussen Merel en Martinthe van Kalter&Kalters zijn creatieve wonders als het gaat om een woning aantrekkelijk maken voor de verkoop (of verhuur). Ze zijn snel, flexibel, zeer klantgericht en werken heel doelgericht. Geen fratsen, wel maximaal resultaten!

Een nieuwe woning betekent vaak ook een nieuwe energiecontract. Easyswitch is een hele prettige partij waar u snel, makkelijk en onafhankelijk het scherpste energiecontract kunt afsluiten.

Back To Top