Heemstede

 

Dit is 1 van de meest WELVARENDSTE gemeentes van ons land.

 De GEMEENTE stond op de 5e plek van Nederland als het gaat om het HOOGSTE inkomen per huishouden. Daarnaast is het ook nog eens de NUMMER 3 als het gaat om BESTE plek om te wonen. Heemstede ligt tegen de ZUIDKANT van HAARLEM aan en is dus makkelijk te bereiken per FIETS, bus, auto en zelfs trein

De stad is van alle GEMAKKEN voorzien. Zo zijn er meerdere winkelstraten, supermarkten, BASISSCHOLEN, sportclubs, een KINDERBOERDERIJ en zelfs meerdere middelbare scholen. Landgoed Groenendaal staat in een zeer bekend wandelbos in de omgeving en daarnaast is er voor de KINDEREN ook nog het Linnaeushof, dat is de grootste SPEELTUIN van Europa!

Heemstede heeft veel mooie en hoge HERENHUIZEN, maar ook genoeg rijtjeswoningen, 2-onder-1-kapwoningen en eengezinswoningen. Voor ieder wat wils zou je kunnen zeggen. Net als in Haarlem is er een grote DOORLOOP in huizen en zijn de prijzen daar ook naar. Vooral omdat de huizen vaak GROTER zijn dan bijvoorbeeld in HAARLEM is de gemiddelde VRAAGPRIJS beduidend hoger in Heemstede.

 

R

VK Makelaars: jouw persoonlijke makelaar uit Haarlem

Wil jij in Heemstede een huis kopen? Of wil je een huis verkopen in Heemstede? VK Makelaars helpt je hier graag bij.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Huis Verkopen Heemstede

Wil je je huis verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Huis Verkopen.

Huis Verhuren Heemstede

Wilt je een huis verhuren in Heemstede? VK Makelaars is expert op het gebied van huizen verhuren in Heemstede en omstreken. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan op de volgende link: Huis Verhuren Heemstede.

Huis kopen in Heemstede

Wil je een huis kopen of verkopen in Heemstede? De huizenmarkt in Heemstede heeft een redelijke doorlooptijd. Huizen staan soms maar 2 weken te koop, maar vaak wat langer. Om anderen voor te zijn, adviseren wij iedereen om snel in te springen. De prijzen kunnen variëren van €5000,- tot wel €6500,- per vierkante meter. Heemstede heeft veel te bieden en is onder andere gewild onder jonge gezinnen, gezinnen en senioren.

Om een huis te kopen, verkopen of te verhuren in Heemstede adviseren wij iedereen om gebruik te maken van een aankoopmakelaar, verkoopmakelaar of verhuurmakelaar van VK Makelaars. Klik op Aankoopmakelaar VK Makelaars, Verkoopmakelaar VK Makelaars of Verhuurmakelaar VK Makelaars voor meer informatie.