Full Service Aankoopbegeleiding

Wij maken een offerte op basis van jouw wensen!

Courtage volledig op basis van no cure no pay

 

Als aankoopmakelaar verdienen wij onszelf altijd dubbel en dwars terug. We kunnen namelijk slim onderhandelen en veel gerichter bieden. Met onze professionele aankoopbegeleiding gaan wij onbeperkt met jou mee naar woningen die je aanspreken. We brengen de juridische en bouwkundige aspecten in kaart, voeren we een slimme onderhandeling en begeleiden we je van A – Z in het gehele aankoopproces. Dit is onze meest gekozen aankoopdienst. Deze dienst is volledig op basis van no cure no pay. Dus geen huis gekocht = geen makelaarskosten. Benieuwd naar de kosten voor jouw zoekvraag? Vraag dan een offerte bij ons aan via onderstaande knop.

Zo werkt onze Full Service Aankoopbegeleiding

w

1. Zoekgesprek

We beginnen met een zoekgesprek op ons kantoor of ergens anders, waarin we heel duidelijk je wensen in kaart brengen. Hierop maken wij een zoekprofiel aan, waarmee we naar huizen gaan zoeken voor jou.

2. Aankoopbezichtigingen inplannen

Wij plannen de bezichtigingen in, van huizen die je leuk vindt en bij je passen. Als makelaar krijgen we vaak een betere plek dan zoekers zonder makelaar.

U

3. Bezichtigingen

Wij gaan samen bezichtigen doen. Soms ga je de eerste keer zelf kijken, afhankelijk van hoe snel het huis verkocht dreigt te worden, hoe geïnteresseerd je bent en/of hoe de agenda’s lopen. Komen wij de 1e keer niet mee en ben je enthousiast over het huis, dan komen wij ALTIJD mee bij de 2e bezichtiging.

d

4. We brengen de woning in kaart

Tijdens en ook na de bezichtiging brengen wij de juridische en bouwkundige aspecten van het huis in kaart en voorzien je van professioneel advies.

5. Waardebepaling en bieding

Wij maken een waardebepaling van het huis, bereiden een gerichte bieding voor en (na overleg met jou) voeren wij de onderhandeling om het huis succesvol aan te kopen.

i

6. Koopakte begeleiding

Wij controleren de koopakte voor je en nemen deze samen uitgebreid door. Pas als alles duidelijk is gaan we deze tekenen.

7. Koppelen aan derden

Wij helpen je bij de notariskeuze, bouwkundige keuring en taxatie.
Wij staan in direct contact met de beste partijen hiervoor. Tevens zijn wij aanwezig bij de bouwkundige keuring.

8. Termijnbewaking

Wij bewaken de termijnen van de waarborgsom en de ontbindende voorwaarden.
Ook controleren wij voor jou de nota van afrekening (van de notaris) en de leveringsakte.

t

9. Support

Je kan tijdens het gehele traject op ons terugvallen voor vragen of advies. (In de praktijk merken we dat hier meestal veel gebruik van wordt gemaakt.)

10. Inspectie en notaris

Op de dag van de levering begeleiden wij je bij de inspectie van het huis en controleren we of alles in orde is. Indien iets niet in orde is (gebeurt regelmatig) dan zorgen wij dat dit wordt opgelost. Na de inspectie begeleiden wij je bij het tekenen van de stukken bij de notaris.

Ook na de sleuteloverdracht kan je ons blijven bellen bij vragen, advies of problemen.

Welke regio’s bedienen wij?

 

Het unieke van VK Makelaars is, is het feit dat wij als aankoopmakelaar ondersteuning aanbieden ook buiten onze eigen regio. Wij vinden dat iedereen in Nederland recht heeft op een goede en slimme aankoophulp en wij bieden dit dus aan!

  Klik hieronder op een regio bij jou in de buurt om meer specifieke informatie te krijgen. Een overzicht van onze aangekochte huizen kan je hier zien.

  Een grip uit onze populairste regio’s in Noord-Holland waar wij op focussen als aankoopmakelaar:

  Een grip uit onze populairste regio’s in Zuid-Holland waar wij op focussen als aankoopmakelaar:

  Blogs

  Klaar om jouw droomhuis te kopen?

  Laten we kennis maken

  Wij zijn je graag van dienst. Kopje koffie inplannen?