Amsterdam Centrum

 

De HOOFDSTAD, de grootste stad, de drukste stad en volgens velen de MOOISTE stad van Nederland.

Met circa 1,4 MILJOEN inwoners is Amsterdam zeker de stad met de meeste inwoners van Nederland. Het CENTRUM van Amsterdam is tevens erg BEROEMD onder de toeristen, waar veel INWONERS dan ook wel last van ervaren. Veel Amsterdammers VERHUIZEN mede daarom naar omliggende steden als HAARLEM, Alkmaar en Purmerend.

Het centrum staat vooral bekend om de GRACHTEN, grachtenpanden, bruggen, de Dam, winkelstraten en uiteraard de RONDVAARTBOTEN. Maar buurten als de WALLEN kan je natuurlijk niet overslaan als je het over Amsterdam centrum hebt. Maar goed… Hier gaat het om de HUIZEN van Amsterdam. Daar zijn er heel veel van. In het centrum heb je vooral de MOOIE, hoge grachtenpanden. Veel gebruikt als KANTOREN, woningen en gesplitst als APPARTEMENTEN. Daarnaast is er een ruim AANBOD aan huizen die boven WINKELS zijn gesitueerd, oude panden en WOONBOTEN.

De huizen in het centrum zijn vaak BEWOOND door mensen die er al heel erg lang wonen. Mensen die HOUDEN van gezelligheid, sfeer en RUMOER zitten zijn hier zeker op hun plek. Amsterdam heeft aan de inwoners veel te BIEDEN. Maar vooral de leef voorzieningen die iedereen nodig heeft vind je er GENOEG. Met buurten als de JORDAAN en de Nieuwmarkt kent Amsterdam Centrum erg veel HISTORIE. De stad kent een goed metrostelsel en er zijn veel NS-stations. Absoluut de beste manier om je te VERVOEREN in een stad als deze. Voor de waaghalzen onder ons; Ga er eens FIETSEN!

R

VK Makelaars: jouw persoonlijke makelaar uit Haarlem

Wil jij in Amsterdam Centrum een huis kopen? Of wil je een huis verkopen in Amsterdam Centrum? VK Makelaars helpt je hier graag bij.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Huis Verkopen Amsterdam Centrum

Wil je je huis of appartement verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Huis Verkopen of Huis Aankopen.

Huis Verhuren Amsterdam Centrum

Wil je een huis verhuren in Amsterdam Centrum? VK Makelaars is expert op het gebied van het verhuren van huizen in Amsterdam en omstreken. Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan op de volgende link: Huis verhuren Amsterdam.

Huis kopen in Amsterdam Centrum

Wil je een huis kopen of verkopen in Amsterdam Centrum? De huizenmarkt in Amsterdam Centrum heeft een hele snelle doorlooptijd, dus als je iets interessants ziet moet je zo snel mogelijk handelen. Dit om te voorkomen dat er iemand anders aan de haal gaat met jouw nieuwe huis. De prijzen kunnen variëren van €6400,- tot wel boven de €7500,- per vierkante meter. Amsterdam Centrum is gewild onder de mensen die houden van gezelligheid, drukte om hun heen. Vooral expats, starters, stellen en echte Amsterdammers willen hier wonen.

Om een huis te kopen of verkopen in Amsterdam adviseren wij iedereen om gebruik te maken van een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar van VK Makelaars. Klik op Aankoopmakelaar VK Makelaars of Verkoopmakelaar VK Makelaars voor meer informatie.