Verkoopstyling

Het kan vaak ontzettend lonen om je huis door een professionele stylist te laten ‘pimpen’ om deze zo beter en sneller te verkopen.

Styling is het creëren van een emotionele band tussen de potentiele koper en uw woning en het is veel meer dan alleen een huis ‘aankleden’. We willen warme en uitnodigende ruimtes creëren die de nadruk leggen op het beste gebruik van wat uw woning te bieden heeft. We willen ervoor zorgen dat kopers verliefd worden op uw woning. 

Dat wanneer ze ergens binnenkomen, een gevoel van thuiskomen ervaren.

Ze moeten het voor zich zien en het gevoel hebben, dat dit hun thuis is. Een heerlijke plek waar ze echt elke dag naar binnen lopen en er wonen, leven en gelukkig zijn.

En dat moment gebeurt in de eerste 5 seconden als ze binnenkomen.

 “You have only one chance to make a first impression”.

Meubelverhuur

Sandra en Monique van InsightYourHome kunnen je ook helpen als je je huis niet door ons laat verkopen en wanneer styling alleen niet voldoende is om het volledige potentieel van uw woning tot zijn recht te laten komen.

Leegstaande woningen kunnen we voor u tijdelijk voorzien van divers meubilair.

We richten uw woning in zodat er mooie foto’s gemaakt kunnen worden en dat het er aantrekkelijk uitziet als de bezichtigingen worden gehouden. Het is voor veel mensen lastig om door een leegstaande woning heen te kijken. Zeker als de woning gedateerd is of onderhevig is aan achterstallig onderhoud. Door de woning in te richten kunnen we kijkers een goed beeld krijgen van het pand.

3D visualisatie

Wanneer een woning al leegstaat en het inrichten met gehuurde spullen geen optie is, dan is een andere oplossing om de woning aantrekkelijk aan te bieden, door middel van een 3D visualisatie ook wel artist impression genoemd.

Met een 3D visualisatie genoemd, kunnen we potentiele kopers laten ‘zien’ wat de mogelijkheden zijn. 

Op die manier kunnen ze toch ervaren hoe het huis opgeknapt en ingericht kan worden. De ideale oplossing! Onze collega Monique helpt u hier graag mee.

Woning ontruimen

Het uitruimen van een woning is het vaak een emotionele, tijdrovende en stressvolle taak. Vooral wanneer het een woning betreft van een dierbare die is overleden.

Onze ervaring is dat wanneer een woning wordt leeggehaald, men meer spullen heeft dan van tevoren werd gedacht. Wij zorgen dat alle spullen worden afgevoerd, gedoneerd of verkocht.

We regelen dat uw inboedel een tweede leven krijgt. We werken samen met verschillende goede doelen en instanties die ons helpen de inboedels opnieuw te gebruiken. Door het hergebruik te stimuleren en de hoeveelheden afval terug te dringen, dragen we een steentje bij aan een beter milieu en een duurzame maatschappij.

Heerlijk toch als die emotionele en intensieve klus voor u wordt geregeld? Natuurlijk kunnen wij na de uitruiming ook de woning weer inrichten, stylen en verkoopklaar maken.

Klaar om jouw droomhuis te kopen?

Laten we kennis maken

Wij zijn je graag van dienst. Kopje koffie inplannen?