Den Haag

 

Bron: gemeente Den Haag – Stadsdelen

Bron: gemeente Den Haag – de Wijken

Den Haag is een stad met vele gezichten. Er wordt zowel bekakt als plat Haags gesproken. En nog véél meer andere talen met een divers multiculturele lokale bevolking en ook Expats.

Den Haag is een grote Internationale stad van vrede en recht. Door de compacte opzet, de gezellige stadsdelen, het strand & duinen overal dichtbij voelt het enigszins “dorps” aan.

Elke wijk heeft zijn eigen karakter, geschiedenis en bezienswaardigheden. Van de volksbuurtjes tot de statige wijken, er is voor ieder wat wils. Elke wijk heeft iets unieks!

Den Haag bestaat uit 8 stadsdelen en deze stadsdelen vormen tezamen 44 wijken. Een korte introductie van deze 8 stadsdelen is opgenomen op de website van VK Makelaars.

Wilt u meer specifieke informatie over de stadsdelen en de Haagse wijken, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Wij kennen Den Haag van binnenste buiten en wij kunnen u precies vertellen welke stadsdelen en wijken zullen passen bij uw zoektocht naar een geschikte woning.

 

Wij staan u graag bij met uw plannen voor verhuur, aankoop en verkoop in Den Haag en de naast gelegen gemeenten en plaatsen zoals Rijswijk, Voorburg en het Westlandse dorp Wateringen.

R

VK Makelaars: jouw persoonlijke makelaar uit Haarlem, Amsterdam en Den Haag

Wil jij in Den Haag een huis kopen? Of wil je een huis verkopen in Den Haag? VK Makelaars helpt je hier graag bij.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Huis Verkopen Den Haag

Wil je je huis verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Huis Verkopen.

Huis Verhuren Den Haag

Wil je een huis verhuren in Den Haag? VK Makelaars is expert op het gebied van huizen verhuren in Den Haag en omstreken. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op.