Aerdenhout

Gemeente Bloemendaal

Vlakbij de duinen ligt Aerdenhout, in een mooie bosrijke omgeving.

Samen met onder andere Bentveld staan deze steden/dorpen vooral bekend om de PRACHTIGE VILLA’S die je hier ziet. De 1 heeft een zwembad en de ander een tennisbaan in de tuin. Niks is te gek hier.

Qua locatie is het prachtig. Aan de ene kant heb je het CENTRUM van Haarlem en Heemstede in de buurt en aan de andere kant de DUINEN en het STRAND van Bloemendaal en Zandvoort. Maar ook voor DAGTRIPJES naar andere STEDEN als Amsterdam, Den Haag of Rotterdam hoef je niet ver te REIZEN. Uiteraard met de auto te bereiken, maar je kan ook vanaf STATION Heemstede Aerdenhout de trein pakken. Beter voor het MILIEU!

In Aerdenhout bevinden zich meerdere BASSISCHOLEN, een middelbare SCHOOL en een aantal SPORTVERENIGINGEN zoals de Noord Hollandse Ruiter Vereniging voor de PAARDENLIEFHEBBERS onder ons. Wellicht dat HOCKEY of GOLF meer bij je past, geen probleem. Ook die kan je hier vinden.

R

VK Makelaars: jouw persoonlijke makelaar uit Haarlem

Wil jij in Aerdenhout een huis kopen of huren? Of wil je een huis of appartement verkopen in Aerdenhout? VK Makelaars helpt je hier graag bij.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Huis Verkopen Aerdenhout

Wil je je huis of appartement verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Huis Verkopen of Huis Aankopen.

Huis Verhuren Aerdenhout

Wil je een huis verhuren in Aerdenhout? VK Makelaars is expert op het gebied van het verhuren van huizen in Aerdenhout en omstreken. Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan op de volgende link: Huis verhuren Aerdenhout.

Huis kopen in Aerdenhout

Wil je een huis kopen of verkopen in Aerdenhout? De huizenmarkt in Aerdenhout heeft niet zoals in veel steden een hele snelle doorlooptijd, maar als je iets interessants ziet moet je zo snel mogelijk handelen. Dit om te voorkomen dat er toch iemand anders aan de haal gaat met jouw nieuwe huis. De prijzen kunnen variëren van €5000,- tot wel €6500,- per vierkante meter. Aerdenhout is gewild onder de mensen die in een bosrijke en rustige omgeving willen wonen.

Om een huis te kopen of verkopen in Aerdenhout adviseren wij iedereen om gebruik te maken van een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar van VK Makelaars. Klik op Aankoopmakelaar VK Makelaars of Verkoopmakelaar VK Makelaars voor meer informatie.